Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie. Astrele aduc schimbari radicale pentru trei zodii

Horoscopul săptămânal 12-18 noiembrie aduce în discuție schimbări radicale și bani pentru trei zodii. Horoscopul săptămânii anunță o revoluție în planul personal al fiecărei zodii! Este vremea să prioritizați planurile în toate sectoarele de viață: sănătate, carieră, familie.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Berbec

Sănătate

Aspectele tensionate care afectează acest sector de viață în jurul zilei de marți pot semnala faptul că organismul tău întâmpină dificultăți în asimilarea substanțelor nutritive, una dintre urmările acestei disfuncții fiind scăderea randamentului sistemului imunitar.

Bani și carieră

De marți până joi la prânz, astrele te favorizează pe planul carierei, semn că volumul cel mai mare de muncă îl vei primi în acest interval. Chiar și așa, există riscul să nu primești un telefon important, să se piardă un mail pe care-l așteptai cu sufletul la gură sau să rătăcești vreun înscris oficial.Conflicte vineri între tine și șefi.

Familie și cuplu

Aparent, săptămâna debutează într-o notă veselă pentru tine. După programul de luni, ai șansa de a ieși în oraș cu un prieten sau poate chiar la o întâlnire romantică. Agresivitatea pasivă afișată de cel drag al tău nu dispare dacă-ți ieși din minți.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Taur

Sănătate

De joi dup-amiază până sâmbătă, configurațiile astrale disonante pe care le perfectează astrele în acest sector te predispun la apariția durerilor de cap în regiunea cefei, dar și lombare.

Bani și carieră

Din câte se pare, a doua parte a zilei de joi și întreaga zi de vineri se dovedesc, profesional vorbind, cele mai aglomerate din această săptămână. Evită schimburi de replici acide cu colegii de muncă și adaptează-te la noile cerințe.

Familie și cuplu

Evenimentele care se prefigurează în intervalul de zile care se întinde de marți până joi la orele amiezii te determină să pui la îndoială trăinicia relației de cuplu sau direcția de evoluție pe care o urmează cei mici.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Gemeni

Sănătate

Din câte se pare, astrele-și aduc aminte că dispui de o axă a sănătății în horoscopul tău general abia duminică. Horoscopul săptămânii îți recomandă să nu-ți faci planuri de a pleca departe în această zi, deoarece poți avea parte de dezechilibre serioase la nivelul sistemului excretor.

Bani și carieră

Dacă intenționezi să te prezinți la un interviu de angajare, să mergi în audiență la unul dintre superiori sau să le expui celorlalți o idee de afacere, ziua de luni îți pune la dispoziție contextul astral favorabil acestui gen de inițiative. De joi dup-amiaza până sâmbătă, se cer făcute sacrificii financiare care țin de planurile de viitor și preocupările de moment. Acționează cu înțelepciune!

Familie și cuplu

În preajma weekend-ului, tensiunea poate atinge un prag critic pe plan sentimental, dar depinde doar de voi dacă se termină cu scandal sau cu altceva!

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Rac

Sănătate

Dacă intervin modificări ale stării tale de sănătate cândva de marți până joi la prânz, înseamnă că te macină o serie de incertitudini care nu rămân fără ecou în organismul tău. Regăsește-ți senzația de stabilitate!

Bani și carieră

Lunea aceasta, finanțarea unui proiect avut pe rol sau a aranjamentelor sociale făcute cu prietenii pot reprezenta o adevărată provocare. Există riscul să nu genereze profitul scontat. Atâta timp cât nu există o viziune de ansamblu asupra a ceea ce se vrea realizat de marți până joi dup-amiază, nicio ședință nu va da roadele așteptate.

Familie și cuplu

Presiunile vieții sociale și familiale atârnă greu pe umerii celui drag în a doua parte a săptămânii, motiv pentru care se recomandă să nu-i pui în spate o greutate suplimentară. Pentru a-l scoate din pasa proastă, ai putea să-i propui o activitate de weekend lejeră, care l-ar putea ajuta să se destreseze.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Leu

Sănătate

Anumite obiceiuri zilnice, interpretarea greșită a indicațiilor medicului sau autodiagnosticarea greșită urmată de o medicație administrată fără consimțământul doctorului îți pot agrava starea de sănătate în prima jumătate a săptămânii.

Bani și carieră

Încă de la începutul săptămânii, se nasc tensiuni între tine și șefi care țin, cel mai probabil, de atitudinea ta. De marți până joi la orele amiezii, se cer achitate dări, plăți restante sau alte obligații financiare care te determină să renunți la unele bunuri de pe lista de cumpărături care nu reprezentau o urgență.

Familie și cuplu

Dacă urmezi cursuri perioada aceasta, fie că ești încă la liceu, facultate sau urmărești să te perfecționezi în domeniu, cert este că, la începutul săptămânii, ai șansa de a cunoaște un grup de oameni cu adevărat interesanți.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Fecioară

Sănătate

E posibil însă ca, la începutul săptămânii, să rămâi cu gândul la întâmplările petrecute weekend-ul trecut, întrebându-te dacă n-ar fi fost mai înțelept să le fi abordat într-un alt mod. Ce-i bun, e bun făcut, dar este în măsura ta să reacționezi altfel data viitoare!

Bani și carieră

Succesul inițiativelor din prima parte a săptămânii depinde de capacitatea ta de a vorbi pe limba tuturor și de a te face înțeles de aceia care par să nu priceapă din prima unde bați. Dacă reușești acest lucru, poți evita cu succes neînțelegerile cu clienții sau colaboratorii, dar și cu superiorii.

Familie și cuplu

Astrele nu-ți rezervă schimbări drastice de macaz pe plan familial sau sentimental zilele acestea, dar se anunță rost de gâlceavă între tine și partener în prima parte a săptămânii.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Balanță

Sănătate

Poate că-ți refuzi prea multe lucruri și nu mai găsești plăcerea în nimic sau din contră, îți permiți mult prea multe și nu te abții de la absolut nimic. O alimentație echilibrată și un stil de viață activ sunt ingredientele unei sănătăți de fier!

Bani și carieră

Lunea aceasta se cere să-ți reevaluezi nivelul de implicare în proiectele derulate la muncă. Poate că ai pus umărul la treabă mai mult decât colegii tăi de muncă sau i-ai lăsat pe ei să ducă greul, iar acum e nevoie să procedezi altfel.

Atâta timp cât atribuțiunile sunt împărțite în mod egal, poți trece peste, evita anumite încurcături care se preconizează marți sau miercuri.

Familie și cuplu

Sectorul familial, dar și sentimental rămân în afara oricărui pericol în prima jumătate a săptămânii, însă astrele pot introduce niscaiva tensiune în ecuație cândva în intervalul cuprins între orele amiezii de joi și sâmbătă. Război în cuplu!

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Scorpion
Sănătate

De joi dup-amiază până sâmbătă, astrele sunt prinse în aspecte tensionate pe axa sănătății tale, motiv pentru care ar fi de dorit să-ți porți ceva mai mult de grijă. Având în vedere că te așteaptă câteva zile destul de solicitante în acest interval, planează riscul unei erupții pe bază de stres.

Bani și carieră

Începutul de săptămână poate sta sub semnul presiunii constante venite din direcția șefilor de a-ți finaliza mai repede sarcinile și de a da un randament sporit, probabil ca urmare a faptului că firmele concurente au înregistrat recent progrese notabile.

Familie și cuplu

Aparent, începutul și sfârșitul de săptămână vin ca o provocare în ceea ce privește conviețuirea în doi. Poate că partenerul se simte îndreptățit să aibă ultimul cuvânt în cuplu pentru faptul că aduce mai mulți bani în casă ori are un alt statut social sau probabil că este obișnuit să i se dea mereu dreptate, fapt căruia se întâmplă să nu te conformezi uneori.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Săgetător
Sănătate

Începutul și sfârșitul de săptămână pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea. Înțelegi să-ți trăiești viața sau mai bine spus, a faptului că crezi că n-ar trebui să-ți refuzi nimic de vreme ce doar o viață avem. O viziune corectă.

Bani și carieră

Este evident lunea aceasta faptul că ceea ce faci acum nu te mai satisface aproape deloc. Cel puțin pentru moment, tu cauți să te perfecționezi, să te inspire munca ta și să te dezvolți ca om, perspective pe care nu ți le oferă actualul serviciu.

Familie și cuplu

Per ansamblu, se poate spune că planul familial, respectiv cel sentimental stau la adăpost săptămâna aceasta și nu prea au de pătimit de pe urma aspectelor astrale tensionate. S-ar părea totuși că, de joi dup-amiază până sâmbătă, se pot strecura mici nemulțumiri între tine și cel drag care țin de viața voastră intimă. Reaprindeți flacăra iubirii!

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Capricorn
Sănătate

Cândva în prima parte a săptămânii poți auzi că un cunoscut a slăbit într-un timp foarte scurt printr-o dietă-minune ori că introducerea unui anumit aliment în dieta ta zilnică te ține departe de o anume afecțiune sau alte asemenea vești care sună extrem de convingător. Nu încerca orice auzi!

Bani și carieră

Este important ca tot ceea ce încerci să le comunici șefilor, colegilor de muncă, clienților sau colaboratorilor în prima parte a săptămânii să fie, pe cât posibil, imposibil de reinterpretat sau răstălmăcit. Altfel, s-ar putea ca aceste neclarități să se întoarcă împotriva ta.

Familie și cuplu

S-ar putea ca, la începutul săptămânii, să-l bănuiești pe cel drag că a fost lipsit de sinceritate într-o privință sau alta cu tine ori chiar că îți ascunde ceva care v-ar putea afecta relația. Înainte de a-l acuza de ceva concret, este important să ai probe solide.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Vărsător
Sănătate

S-ar putea să resimți influența aspectelor lor distonante în climatul tău interior. În a doua parte a săptămânii, se poate lăsa cu schimburi de replici destul de acide, probabil ca urmare a faptului că unele persoane din jurul tău încearcă prea mult să te convingă de ceva anume. Nu pune la suflet!

Bani și carieră

De marți dup-amiază până joi, poți fi tentat să faci investiții consistente în planurile tale de viitor, dar și în preocupările tale prezente. În orice caz, schimbările se lasă așteptate, poate pentru că e nevoie de timp ca rezultatele să se vadă în proiectele avute pe rol, de exemplu.

Familie și cuplu

Dacă luni partenerului pare să nu-i surâdă ideea îndeplinirii îndatoririlor domestice, fapt ale cărui urmări se răsfrâng în bunul mers al gospodăriei, în jurul zilei de duminică, obligațiile sociale, fie ale sale personale ori ale voastre în calitate de cuplu, riscă să-l copleșească.

Horoscop săptămânal 12-18 noiembrie Pești
Sănătate

Din câte se pare, prima și ultima zi din săptămână se dovedesc ceva mai complicate în ceea ce privește sănătatea. Faci prea multă risipă de energie și de aici apar toate problemele.

Bani și carieră

De joi de la orele amiezii până sâmbătă, banii pot reprezenta o problemă. Nu se poate spune că treci printr-un impas financiar în adevăratul sens al cuvântului, doar că există riscul să-ți alunece printre degete în acest interval de zile.

Familie și cuplu

De marți dup-amiază și până joi, se anunță rost de nori negrii peste climatul liniștit al cuplului pe care-l formezi cu cel drag al tău. Potrivit astrelor, se pare că nu va fi vorba de ceva serios, dar dacă nu reușiți să clarificați la timp lucrurile, s-ar putea să scape de sub control.