Horoscop Noiembrie 2018. Ce se intampla cu zodiile in ultima luna de toamna

Iată cum ne tratează ultima lună de toamnă și la ce ne așteptăm de la ea, în horoscop noiembrie 2018:

Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec luna noiembrie este una liniştită, care nu îl solicită prea tare din niciun punct de vedere. În ciuda lucrurilor care se întâmplă în jurul tău reuşeşti să îţi păstrezi calmul şi să iei cele mai înţelepte decizii.

Fă tot posibilul pentru a îi ghida pe cei apropiaţi pe calea cea bună. Satisfacţia pe care o ai la final este mai mare decât stresul prin care treci până când reuşeşti să îţi atingi ţelul.

Chiar dacă nu îţi doreşti prea tare să te maturizezi, ştii că trebuie să o faci aşa că ai putea începe să te comporţi precum un adult. Difrenţiază binele de rău şi apoi totul pare floare la ureche. La locul de muncă, stabileşte-ţi în fiecare zi proprităţile şi fă-ţi programul în funcţie de acestea.

Taur

Nativii din această zodie trec printr-o perioadă definită de stabilitate în luna noiembrie, ceea ce este foarte important pentru aceştia, fiind în permanenţă în căutarea echilibrului şi a stabilităţii. Nu acorda atenţie lucrurilor neimportante, care nu îţi aduc nimic bun. Detaşează-te şi vei fi fericită.

Pe plan profesional, o serie de schimbări îl aşteaptă pe cel născut în zodia Taur. De tine depinde dacă sunt schimbări benefice sau nu. Tu eşti singurul care deţine cheia succesului.

Astrele te ajută să iei decizii rapide, nu după analize îndelungi aşa cum o făceai până acum. Lucrurile se schimbă de la un moment la altul şi tu eşti cea care stabileşte direcţia.

Luna noiembrie nu vine la pachet cu probleme, ci doar cu provocări pe care de mult le aşteptai. Bucură-te de ele chiar dacă îţi este teamă de schimbări.

Gemeni

Pentru Gemeni luna noiembrie nu este deloc una uşoară, ci o lună dură, care însă va fi încununată de realizări. Gemenii vor munci de două ori mai mult decât de obicei, însă succesul îi va răsplăti mai bine decât orice alt câştig.

Păstrează-ţi calmul, dar şi entuziasmul, indiferent de greutăţile pe care le întâmpini. Ştiu, uşor de zis, greu de făcut, însă deloc imposibil. Vei reuşi să priveşti partea bună a lucrurilor chiar şi în situaţiile ce te-ar scoate din minţi în alte situaţii şi vei găsi avantaje acolo unde toată lumea găseşte numai neajunsuri.

În ceea ce priveşte cariera, luna noiembrie este una de care trebuie să profiţi. Nu e simplu, însă dacă eşti conştiincioasă şi determinată, toate proiectele vor fi duse la bun sfârşit cu succes.

Rac

Penultima lună a anului 2016 va fi una dinamică, însă nu pe măsura aşteptărilor Racilor. Vei avea nevoie de ajutor pentru a rezolva problemele şi nu trebuie să te sfieşti să îl ceri. Nu are rost să acorzi atenţie răutăcioşilro care îţi critică acţiunile, important este ca tu să fii mulţumită de tine şi să nu faci rabat de la principiile tale.

Pe plan profesional, fă tot posibilul pentru a nu te lăsa afectată de ceea ce fac colegii tăi. Munca în echipă este importantă, însă asta nu înseamnă că trebuie să îţi asumi greşelile celorlalţi. Fii onestă, păstrează-ţi coloana vertebrală şi lucrurile vor fi întotdeauna în favoarea ta. Foloseşte-ţi puterea de convingere pentru a atrage superiorii de partea ta.

Leu

Luna noiembrie este pentru nativul din zodia Leu extrem de agitată, însă lucrurile se vor încheia cu bine, nu trebuie să îţi faci griji. Orice greşeală trebuie să fie privită ca fiind o lecţie învăţată, iar orice refuz trebuie să te motiveze să mergi mai departe.

Nu îţi arăta slăbiciunile de faţă cu rivalii tăi, păstrează-ţi calmul şi rămâi raţională indiferent de circumstanţe.

Pe plan profesional, dacă ai propria afacere, vei reuşi să îţi măreşti câştigurile, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să depui efort susţinut. Dacă apar mici probleme, studiază natura acestora şi află de unde şi de ce au apărut, pentru a evita ca aceste situaţii să reapară.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt susţinuţi de astre în tot ceea ce fac luna aceasta. Aşadar, profită de acest aspect şi fă ceva la care de multă vreme visai, fie că este vorba despre carieră, viaţa personală sau treburi nerezolvate din trecut. Ai încredere în tine, ai încredere că totul va fi bine şi chiar aşa va fi. Ia taurul de coarne şi restul va veni de la sine.

Pe plan profesional luna noiembrie nu va fi atât de benefică pentru Fecioare pe cât şi-ar fi dorit acestea, însă în mod cert nu va fi o lună complet nefastă.

Balanţă

În luna noiembrie, nativii din zodia Balanţei nu trebuie să se bazeze pe ajutorul celor din jur pentru a scăpa din situaţiile dificile. Dacă vor un lucru bine făcut, ar trebui să îl facă singuri în această perioadă.

La locul de muncă, Balanţele vor avea parte de multă nelinişte, însă vor fi productivi. În primul rând, trebuie să te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat în mod obişnuit, întrucât îţi va fi dificil să le duci la bun sfârşit în această perioadă.

E indicat să adopţi o atitudine de miel spăşit, întrucât orice acţiune din partea ta poate atrage atenţia adversarilor şi nu ai şanse prea mari să le faci faţă în luna noiembrie. Vei fi tentată să acţionezi, însă mai bine ai răbdare până în a doua parte a lunii, când astrele vor fi de partea ta.

Evită să adopţi o atitudine superioară şi încearcă să găseşti soluţii complexe, la care poate nu te-ai fi gândit în trecut.

Scorpion

O perioadă plină de agitaţie, ambiguă şi bogată în evenimente pentru nativii din zodia Scorpionului. Se anunţă, de asemenea, cea mai dinamică perioadă din ultima vreme.

În principiu, un progres contant este potrivit firii Scorpionului, însă aceşti nativi sunt mai degrabă obişnuiţi cu un ritm ceva mai lent, motiv pentru care s-ar putea să apară unele neînţelegeri în această perioadă. Vei avea parte de mai multă libertate pe plan personal, însă depinde de tine şi de situaţie dacă o vei folosi în avantajul tău sau nu.

Pe plan profesional, vei fi capabilă să îţi dai seama în sfârşit de întregul potenţial. E important să nu fii descurajată dacă ceva nu iese aşa cum ţi-ai dorit. Fă o pauză, regrupează-te şi continuă să avansezi către victorie, fiindcă până la urmă vei avea parte de succesul dorit.

Săgetător

Luna noiembrie aduce pentru nativii din zodia Săgetătorului numeroase evenimente extraordinare, ce se vor transforma în amintiri de neuitat.

Cu toate acestea, dacă amintirile vor fi unele plăcute sau neplăcute depinde numai de tine. Va fi, în orice caz, o perioadă interesantă. Pe toate planurile, în luna noiembrie, primează sfera emoţională.

Ar trebui să acorzi o atenţie sporită emoţiilor. De regulă, Săgetătorii nu au probleme prea mari în acest sens, însă de această dată, situaţiile se dezvoltă diferit, astfel că e bine să fii precaută decât să îţi pară rău la sfârşit.

În sfera profesională, totul depinde de relaţiile tale. Cu cine? Ei bine, este vorba de relaţiile pe care le ai atât cu adversarii, cât şi cu toţi colaboratorii. Nu contează dacă lucrezi pe cont propriu sau contribui la o afacere de familie.

Capricorn

Nativii acestei zodii nu vor fi prea mulţumiţi de ceea ce le rezervă astrele pentru luna noiembrie a acestui an. Din păcate, nivelul de energie nu va corespunde cu dispoziţia nativilor pe tot parcursul lunii. Asta nu înseamnă că nu au absolut nicio şansă să obţină rezultate pozitive.

Dimpotrivă, neplăcerile apărute în această perioadă îţi pun la încercare punctele forte, te călesc şi îţi permit să treci cu bine peste greutăţi majore şi situaţii neprevăzute în viitor.

Succesul tău în această perioadă depinde nu neapărat de astre, ci mai degrabă de efortul pe care eşti dispusă să îl investeşti pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

La locul de muncă, vei avea multă încredere în tine, însă situaţia nu va fi deloc una stabilă. Dacă lucrezi pe cont propriu, fii pregătită pentru situaţia în care adversarii devin mai activi decât de obicei, iar multe dintre acţiunile lor vor avea scopul de a-ţi pune beţe în roate

Vărsător

În luna noiembrie, Vărsătorul va fi calm şi încrezător, însă nu va fi o perioadă neapărat pozitivă pentru acest nativ. Concentrează-te asupra a ceea ce este important pentru tine, însă nu te grăbi să te distanţezi de vreun proiect, fiindcă cu cât mai multe lucruri se vor întâmpla în jurul tău, cu atât mai uşor îţi va fi să “respiri”.

Pe plan profesional va fi o perioadă strălucită şi incredibil de activă, aşa că lucrează din greu încă din primele zile ale lunii. Încearcă să fii cât mai pozitivă cu putinţă, iar în relaţiile cu colegii, adoptă o poziţie neutră.

Unii vor încerca să te atragă în tot soiul de intrigi de culise care nu au nicio legătură cu tine. Dacă te implici, vei fi nevoită să alegi o tabără, iar asta îţi va schimba viaţa dramatic. Astrele recomandă să rămâi neutră

Peşti

O lună controversată şi neobişnuită pentru nativii din zodia Peştilor. Gândeşte-te serios dacă planurile tale pot fi implementate. Astrele dispun, însă nu îţi vor pune totul pe tavă. Va trebui să te descurci singură, indiferent de statut şi privilegii.

La locul de muncă atmosfera nu va fi una prea dinamică, însă tu vei da dovadă de eficienţă. Nu se anunţă evenimente extraordinare, însă s-ar putea să regreţi în repetate rânduri că ai acordat prea puţină atenţie unor probleme urgente.