Horoscop Neti Sandu pentru Joia Mare – O zodie primeste bani neasteptati

O sa depunem eforturi serioase ca sa ne adjudecam un succes, pentru ca drumul nu e neted.

BERBEC

O invitaţie la un eveniment care vă poate propulsa în cariera şi o să vă bucuraţi de prestigiu. Se conturează o sumă de bani care poate veni şi pe filieră partenerului de cuplu, sau în casa intră mai mulţi bani c-aţi vândut ceva şi depuneţi banii într-un cont.

TAUR

-Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi in vizita si o sa faceti schimb de idei, de retete, poate, sa preparati bunatati de Paste.

E posibil sa incasati niste bani si sa aveti de cheltuiala pentru zilele libere, sa nu fiti nevoiti sa renuntati la ceva care stiti ca le-ar placea, enorm, alor vostri.

GEMENI

-Va dati tot interesul sa va achitati de toate obligatiile si o sa fie un castig in plan material, dar si cel spiritual va avea de castigat.

Se profileaza o zi incarcata, o sa aveti probabil mult de lucru la serviciu, va fi agitatie si-or sa apara situatii neprevazute, dar voua nu va lipseste prezenta de spirit si o sa va descurcati frumos.

RAC

-O sa luati bani, poate vi se mareste salariul sau vin bani din particular, un bonus. Din banii stransi o sa va cumparati ceva util pentru casa ori poate duceti masina in servis, ca trebuie verificata si or fi piese de inlocuit.

LEU

-Relatia promite sa fie mai stabila dar numai dupa ce o sa spuneti lucrurilor pe nume si cu menajamente.

Lucrurile merg ca pe roate, aveti energie, sunteti bine motivati. Va merge bine in afaceri si nici viata personala sa nu ramana mai prejos.

FECIOARA

-Se poate sa va luati bilete de cazare mai ieftine, rezolvati si cu transportul si o sa plecati cu ai vostri macar doua zile la relash. E posibil sa faceti o investitie, poate va luati alta masina ori incepeti constructia, renovarea unei case, si-o s-aveti de lucru, veti cheltui bani, dar cu folos.

BALANTA

-Anturaj vesel, o sa va intelegeti de minune, si se anunta succese de echipa. Va puteti asocia cu niste oameni ca sa castigati bani, sa dezvoltati niste afaceri mai vechi, sa va asigurati un statut solid, sa va mearga mai bine, ca tot vine anul vostru special.

SCORPION

-O problema de sanatate daca nu va ingrijiti ca lumea. Sunteti pe punctul de a semna un act pentru care va zbateti de multa vreme sa-l obtineti si o sa treceti pe alt post, la serviciu, vi se modifica si salariul.

SAGETATOR

-Semne bune in sfera sentimentala, e cineva care continua sa va sune, sa va converseze pe net si poate iese ceva.

Or sa va intre mai multi bani, poate din surse diferite, cert e ca o s-aveti de cheltuiala, numai ca veti fi intr-o stare de frenezie, ca o sa vreti sa luati de toate.

CAPRICORN

-O sa incasati niste bani fie de la serviciu, fie de pe urma vanzarii unei masini sau altceva o sa va umple contul. Poate vi se aproba un proiect care o sa va aduca mai aproape de telul vostru, acela de a ocupa o functie de conducere si o sa va etalati toata priceperea.

VARSATOR

-O iesire in lume diseara si o sa primiti o invitatie pentru zilele de sarbatoare, undeva, la aer curat. Posibila negociere sau doar o dezbatere pe marginea unei afaceri in care v-ati pus mari sperante si o sa picati de acord in cele din urma.

PESTI

E posibil sa luati ceva bani, poate e prima de Paste sau echivalentul in produse, ceva bun tot o sa fie. Ati putea reinnoi un contract, va puteti lua de lucru si in particular si sa aduceti mai multi bani la bugetul familiei, sa v-ajunga pentru tot ce trebuie.