Horoscop Neti Sandu 4 ianuarie 2019. Capricornilor le este recomandat sa aiba grija de sanatate, iar Balantele ii rasfata pe cei dragi

O să facem şi treabă, o să ne şi distrăm, mai dăm o raită pe la magazine, mai achităm dările de care-am uitat, că ne-am luat cu sărbătorile şi unele lucruri au rămas în aer.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de noi, de familie şi de casă.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

BERBEC: O să vă puteţi extinde afacerile, să găsiţi o cale de a vă spori veniturile şi să faceţi progrese în carieră, să avansaţi pe scara socială.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va arăta din ce în ce mai interesat de voi şi se poate înfiripa o relaţie sentimentală.

TAUR: Se pare c-o să puteţi plăti ce n-aţi mai apucat la sfârşitul anului, c-or să vă intre nişte bani şi-o să scăpaţi de-o grijă şi poate şi de vreo amendă, o penalizare.

O întâlnire de suflet şi o să realizaţi cât de mult i-aţi lipsit unei persoane faţă de care aveţi sentimente profunde.

GEMENI: O să revină un viitor partener de afaceri ca să vă convingă să nu rataţi o astfel de şansă de a lucra împreună, că are mare încredere că veţi avea succes.

Or să vă cam iasă cu forţa nişte bani din buzunar c-or să apară situaţii neprevăzute, c-oți fi uitat să achitaţi o taxă, o factură.

RAC: O să vă ocupaţi şi de chestiunile de ordin familial, dar şi de eventualele probleme de serviciu, pentru că s-or fi adunat cam multe la sfârşitul anului şi nu le-oți fi venit de hac.

Un foarte posibil reviriment în sfera sentimentală, apare sau reapare cineva cu care veţi avea o relaţie armonioasă, aşa cum aţi visat din totdeauna.

LEU: Se poate să luaţi parte la o reuniune mondenă sau doar cu câţiva colegi care au să vă propună o afacere, o colaborare, de care o să fiţi mai mult ca sigur încântaţi.

Poate va invită cineva la munte în week-end şi o să vă prindă bine să luaţi aer, să vă mişcaţi un pic, poate vă duceţi la schi.

FECIOARĂ: Se va soluţiona o problemă care ţine de o locuinţă pe care vreţi s-o vindeţi sau să cumpăraţi una şi o să vă puteţi gândi şi mai departe la căsătorie, copii.

Articolul continuă după reclame

O să faceţi eforturi serioase să va-ntelegeți cu colegii de echipă, c-au apărut situaţii noi care vă destabilizează.

BALANŢĂ: Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi achitaţi un sejur la munte sau la malul mării, dacă o fi în ţările calde şi o să-l nimeriţi din plin!

Se poate să daţi o raită pe la magazine să luaţi diverse lucruri pentru casă, familie – mai ales dacă v-aţi mutat de curând.

SCORPION: Se poate să bateţi palma pentru o afacere şi să vă şi apucaţi de treabă, se pot întâmpla multe lucruri minunate şi e bine să vi le proiectaţi mai întâi în gând, ca ele să se şi petreacă.

Se poate să vă invite cineva la masă, într-un club, diseară, şi să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor fi pe gustul vostru.

SĂGETĂTOR: Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi poate s-au decantat şi înăuntrul vostru sentimentele şi ştiţi ce e cel mai bine pentru linștea voastră sufletească.

O s-aveţi idei ingenioase, poate vreţi să-l daţi gata pe un proaspăt partener de cuplu şi gătiţi ceva delicios şi atipic, oricum.

CAPRICORN: E posibil să vă intre nişte bani, poate-i aveaţi de la începutul anului, dar abia acum au ajuns în cont sau o fi vreo datorie pe care v-o returnează cineva.

Poate-i invitaţi pe la voi pe nişte prieteni sau ieşiţi la o cafea, c-aveţi multe de povestit şi de pus la punct pentru noul an.

VĂRSĂTOR: Poate v-aţi gândit serios la contractul pe care urmează să-l semnaţi şi o să mergeţi pe mâna angajatorului, pentru că promite să vă asigure banii de care-aveti nevoie.

Sunt şanse de bani, o să-i încasaţi de pe undeva, poate daţi de un sponsor care să vă finanţeze un proiect de ultimă oră.

PEŞTI: Şansele voastre de a vă reface o căsnicie, o relaţie sentimentală cresc şi e bine să profitaţi de conjunctură, să bateţi fierul cât e cald, să nu va-nstrăinați.

O persoană tânără o să vă fie de mare ajutor – vă scuteşte de un efort fizic sau emoţional şi o să vă puteţi ocupa de altceva