Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019. O zodie afla cateva lucruri care ii schimba viata

Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Mihai Voropchievici iti spune care sunt previziunile runelor pentru saptamana 7 – 13 ianuarie 2019.
BERBEC

In a doua saptamana e pe picior de plecare, de a-si face bagajele. Gaseste o oferta de munca. Gaseste ceva de lucru sau are o detasare sau isi face o prelungire de vacanta. Pregatiti-va bagajele.

TAUR

Au o saptamana cu o suita de schimbari majore care vin in viata lor. Bucurati-va pentru ca dupa Boboteaza s-au schimbat apele. Se schimba si la voi, in lucruri benefice. Bucurati-va si multumiti-i lui Dumnezeu pentru ce vi se ofera.

GEMENI

Sunt in perpetua cautare, ori sa schimbe locul de munca, ori sa schimbe casa. Se muta de la casa la apartament sau invers. Are doua variante definitorii: sa o aleaga pe cea mai optima. Ori schimbarea locului de munca, ori schimbarea locuintei.

RAC

Inca e luna cadourilor pentru ei. Vor primi o multitudine de lucruri de la persoane dragi care se gandesc la ei si care le ofera tot felul de cadouri minunate. Nu se multumesc cu niste cadouri minuscule.

LEU

Au o saptamana in care sunt atat de explozivi. Vor sa rezolve totul, daca se poate ieri. Insa runa vine si spune clar: Nu fortati mana norocului pentru ca lucrurile bune vin doar pentru cei care stiu sa aiba rabdare.

FECIOARA

Are o saptamana mai tensionata, trebuie sa fie mai rabdatoare, sa aiba forta si putere pentru a trece peste aceasta saptamana. Pentru ca se intampla sa aveti niste lucruri mai putin placute. Saptamana viitoare vi se testeaza puterea de a avea rabdare.

BALANTA

Un dublu sfat: saptamana viitoare trebuie sa ne relaxam si sa nu ne mai facem griji vizavi de o persoana draga noua, legat de starea ei de sanatate. Acea persoana are nevoie de atentie.

SCORPION

Chiar daca e cu ceva intarzieri, Scorpionii castiga pe toate planurile. Este o saptamana cu castiguri nebanuite din toate directiile. Sunteti pe cai mari.

SAGETATOR

Sunt plini de har si de noroc. Au o saptamana de schimbari calitative in existenta lor. Sa aiba grija, pentru ca saptamana asta poate sa ii bulverseze un pic. Vin un noian de schimbari extraordinar de benefice.

CAPRICORN

O saptamana de mici tensiuni. Trebuie sa incerce sa ramana calmi si toate lucrurile se rezolva. Nu dati apa la moara interlocutorului si nu puneti paie pe foc pe la o seminta de discutie, altfel e de jale. Pastrati-va calmul, se va rezolva totul.

VARSATOR

La fel ca vecinul de zodie, are o saptamana pe contre. Va da o batalie sau mai multe. Acelasi sfat este valabil si pentru el. Pastrati-va calmul si totul se va rezolva.

PESTI

Au o saptamana in care vor afla un adevar extraordinar de important care le poate marca viata sau le-o poate schimba. Adevarul acesta este jumatate benefic, jumatate nebefic, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.