Horoscop Neti Sandu 31 octombrie 2018. Doua zodii au parte de reusite la final de luna

Schimbăm vibraţia, avem şi mai multă energie, chef de viaţă şi o să ştim să ne bucurăm de tot ce primim şi o să şi oferim cu drag nişte lucruri.

BERBEC: O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi scăpaţi fără alte complicaţii şi o să vă refaceţi din mers, o să fie bine.

Or să vă intre nişte bani şi cu ocazia asta o să scăpaţi de grijile care vă ţineau treji de o bună bucată de vreme încoace şi o să fie o relaxare financiară.

TAUR: O să vă întâlniţi la cafea cu cineva care vrea să reparaţi o relaţie sentimentală şi chiar o să se poată.

Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă bucuraţi că vorbiţi aceeaşi limbă şi că or să vă intre bani frumoşi în cont.

GEMENI: Segmentul deplasări e activat şi poate plecaţi pe undeva, chiar şi în interes de serviciu şi la studii se poate.

Vă pregătiţi de o relansare şi o să vă daţi peste cap să fiţi la înălţime, să primiţi aprecieri din partea celor pentru care munciţi, să fiţi în centrul atenţiei.

RAC: Se poate să fie un moment fericit în viaţa voastră şi să aduceţi pe lume un copil sau în familia voastră să apară un nou-născut.

Poate găsiţi o nouă modalitate de a vă exprima un talent, oţi fi absolvit o şcoală şi vă angajaţi undeva şi o să vă puteţi dovedi calităţile, să arătaţi ce-aţi învăţat.

LEU: O să vă scoată cineva la o cafea, un film, la o plimbare, fie să discutaţi printre picături nişte afaceri, fie să vă relaxaţi, pur şi simplu.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, poate aşteptaţi şi nişte musafiri de la drum şi câteva zile o să fiţi gazde şi n-o să vă displacă, sunt nişte oameni cu care empatizati.

FECIOARĂ: E momentul investigaţiilor medicale şi să vă trataţi cum trebuie ca să fie în cea mai bună stare organismul vostru.

Se poate să vi se aprobe un proiect care v-ar aduce bani frumoşi – trebuie doar să fiţi consecvenţi, să-i convingeţi pe şefi că sunteţi cei mai buni.

BALANȚĂ: Poate aveţi o înţelegere cu partenerul de cuplu, să faceţi o investiţie, luaţi o casă, faceţi nişte modificări în locuinţă sau vă schimbaţi maşina.

Puteţi semna un contract de muncă şi e posibil să vă intre şi nişte bani cu care să vă faceţi treaba ca lumea, să daţi avans pentru o casă, o maşină.

SCORPION: O veste bună de la cineva care vă iubeşte, ori e o persoană care vrea să lucraţi împreună şi-o s-aveţi de câştigat.

Ceva nou şi bun, asta ar putea să vi se-ntâmple şi să faceţi nişte lucruri de înalt calibru, să vă depăşiţi limitele, c-aşa e în anul vostru, cu jupiter în zodia voastră.

SĂGETĂTOR: O problemă de sănătate poate fi eliminată şi să vă recăpătaţi forţele, să luaţi cu asalt vârful piramidei.

E un dor de ducă, poate vă cheamă cineva în străinătate sau prin ţară, lipsiţi cuiva şi o să puteţi da o fugă câteva zile, sau în week-end.

CAPRICORN: Se poate să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi să fie munca multă şi de durată, însă în stilul vostru, să vă mulati pe cerinţe.

Se observă o perioadă de cheltuieli masive – poate-aveti o nuntă, un botez, vă mutaţi, vă cumpăraţi o maşină, sau o şcoală scumpa va înghiţi mulţi bani.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să fiţi împreună, dar planează totuşi o neîncredere, o nesiguranţă asupra relaţiei voastre şi trebuie să mai treacă un pic de timp până să luaţi o decizie.

O să fie de lucru non-stop şi la serviciu şi la şcoală şi acasă, o să-i mai ajutaţi şi pe alţii dac-o să fie nevoie, o să fie totul la foc continuu.

PEŞTI

E cineva care vrea să vă atragă şi mai mult atenţia şi o să ieşiţi la o cafea, la o cină în doi să descoperiţi ce v-ar putea uni. Simţiţi nevoia să vă mai vedeţi şi cu rudele apropiate, să vă mai ajutaţi dac-aveti câte ceva de pregătit pentru vreuna dintre petrecerile de sezon.