Cum arăta primul soț al Anamariei Prodan. Ce spunea acesta despre cea cu care are două fete

Toată lumea îl știe pe actualul soț al Anamariei Prodan, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată primul partener de viață al imperesarei, bărbatul cu care are două fete.

Anamaria Prodan, care este prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, formează un cuplu foarte sudat cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

celebra impresară este mama a două fete, Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut micuțul de 9 ani, băiatul pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, de 15 ani, dintr-un mariaj anterior.

Dacă despre Laurențiu Reghecamp se știu foarte multe, despre Tiberiu Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan nu prea se cunosc multe detalii.

Între 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti, unde Ana Maria l-a abordat pe Tibi.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, spunea Tibi Dumitrescu într-un interviu pe care l-a acordat pentru Libertatea.

„Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, explica el.

Povestea de iubire dintre Ana Maria Prodan şi Tibi Dumitrescu a durat nouă ani, între 1998 şi 2007. După ce divorţul a fost pronunţat de o judecătorie din SUA, Ana Maria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf, cu care aceasta mai fusese cuplată şi în 1997, înainte de relaţia cu Tibi.

Au rămas prieteni

‘Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună.

Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori’, declara, într-un interviu, Anamaria Prodan despre cel care i-a fost primul soț.

‘Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea’, mai spunea impresara, care arată senzațional în costum de baie.