Horoscop Neti Sandu 30 decembrie 2018. O veste buna pentru Varsatori

O zi a surprizelor. O să ne bucure orice revedere, c-o să trezească în noi filonul de bunătate şi omenie care face minuni în perioada asta a sărbătorilor. Vibraţia zilei este 3 şi o să conteze orice vorbă pe care-o s-o rostim.

BERBEC:

Se poate să fiţi pe drum sau o porniţi cât de curând spre destinaţia de anul nou, să nu faceți totul pe fugă. Întrevedere neaşteptată cu cineva picat la ţanc, c-aveţi nevoie de o persoană care să vă ţină companie şi să puneţi la cale momentele cheie ale petrecerii de anul nou.

TAUR:

Se poate să va fi decis şi voi să plecaţi pe undeva, să mai scăpaţi de eticheta de gazde, să fiţi şi voi musafiri, măcar pentru o zi. Noutăţile din sfera sentimentală curg şi o să faceţi o alegere cu inima, ca să nu regretaţi că nu v-aţi respectat dorinţele şi c-aţi lăsat să treacă şansa pe lângă voi.

GEMENI:

O să-i convingeţi pe nepoţi, pe strănepoţi să-şi facă şi ei apariţia într-una din zilele de după anul nou, să fie familia completă la masă. Un mesaj, poate şi vine cel care va dă mesajul, şi-o să petreceţi o zi minunată într-o companie pe gustul vostru şi o să iasă de-aici o relaţie pe cinste.

RAC:

Se anunţă cineva în vizită şi o să vă-ntrețineți frumos, c-aveţi program pentru următoarele zile. O să revedeţi nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să vă faceţi şi alţi prieteni, de calitate, oameni valoroşi.

LEU:

La o întâlnire amicală o să v-atragă cineva atenţia şi să fie o dragoste la prima vedere, dacă inima voastră e liberă. Încă vă preocupă cadourile, poate n-aţi găsit cel mai potrivit lucru pentru fiinţa iubită şi o să mai daţi roată prin târg să alegeţi ceva frumos.

FECIOARĂ:

Un anturaj feminin care-o să vă ghideze spre ce aveţi voi nevoie şi să puneţi la cale o ieşire într-o staţiune de agrement. Aţi strâns nişte bani tocmai pentru zilele-astea de sărbătoare şi o să faceţi ce e cel mai votat lucru de către voi şi ai voştri, o ieşire într-un parc de agrement, o excursie de o zi.

BALANŢĂ:

Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta şi o să simţiţi dacă-l puteţi reprimi pe acest om în viaţa voastră. O surpriză care-o să vă cam oblige şi pe voi la un gest de răspuns, c-o să fie ceva care să vă dea gata, că nu vi se-ntâmplă în fiecare zi un astfel de lucru

SCORPION:

Se pare c-aţi pus ceva bani deoparte pentru Revelion şi plecarea în minivacanţă de după şi o să fie exact aşa cum aţi visat. Trăiţi o perioadă de confort sufletesc, s-ar putea spune şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră, să faceţi pasul cel mare spre căsătorie şi cu gândul să deveniţi părinţi.

SĂGETĂTOR:

Aveţi o disponibilitate impresionantă să le-ntindeți o mână de ajutor unor oameni, să le ziceţi o vorbă bună, măcar de susţinere morală.Lucruri cu totul neaşteptate apar din senin şi o să aveţi reacţiile în ton cu momentele respective, poate sunt nişte oameni speciali cu care-o să daţi nas în nas sau o persoană anume.

CAPRICORN:

O revedere cu cineva care vă strecoară şi o ofertă de afaceri printre celelalte subiecte de conversaţie şi-aveţi la ce va gândi. Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să fie în preajma voastră şi nu sunt atât de des pe cât şi-ar dori să fie.

VĂRSĂTOR:

O veste bună de la cineva care-o să vină în vizită într-una din zilele libere, pentru că nu mai poate de dorul vostru. O ieşire cu grupul şi la shopping şi la plimbare v-ar ţine în priză, să fiţi în atmosfera sărbătorilor, să vă încărcaţi sufleteşte pentru ce va urma de anul nou şi după.

PEŞTI:

Poate-o să luaţi parte la un eveniment festiv care poate fi legat de voi, o fi şi vreo recunoaştere publică, printre altele.O să daţi iama prin magazine după ultimele promoţii care i-ar face fericiţi pe ai voştri şi o să staţi şi la șuetă cu prietenii, c-aveţi la dispoziţie un timp şi pentru voi.