Horoscop Neti Sandu 3 iunie 2018. O zi a surprizelor. Zodia care va avea parte de un nou început

E bine să fim pe fază şi să ne-mprietenim cu cineva şi să cerem scuze dacă se iveşte ocazia ideală să salvăm o căsnicie, o relaţie, chiar şi profesională, prilejuri se vor ivi – de tot felul.

Vibraţia zilei este 3 şi o să avem o replică promptă, la o adică.

BERBEC: E foarte posibil să-ntâlniţi pe cineva de care o să vă ataşaţi sufleteşte şi chair să faceţi casă bună, pentru c-aveţi intenţii serioase, de căsătorie.

Poate vă-ntâlniţi cu prietenii la o cafea, puneţi la cale şi o activitate de timp liber, să scăpaţi de stres, să devină o obişnuinţă ieşitul cu grupul să staţi la poveşti.

TAUR: E cineva care tot aşteaptă un răspuns, dar şi voi depindeţi de cum se comportă omul respectiv că să ştiţi dacă vreţi să fie alături, sau să-l ţineţi la distanţă.

Se poate să le faceţi cinste, că de obicei apropiaţilor cu un meniu preferat, cu nişte delicatese şi să strângeţi relaţiile, poate puneţi la cale o vacanţă în toată regulă pentru iulie, august.

GEMENI: Or să apară nişte oameni tineri care vor să faceţi echipa şi la muncă şi la distracţie, c-aveţi compatibilitate. O să vă daţi întâlnire, poate la prânzul de duminică, ori la un picnic undeva, cu familia, se poate să le fiţi şi suporteri copiilor care au meci, concurs, spectacol.

RAC: E posibil să reapară cineva din trecutul sentimental care mai speră la o revenire – poate mai simţiţi ceva pentru această persoană, vedeţi. Vă invită cineva la o masă festivă, poate fi şi în doi, mai ales dacă bat clopote de nuntă sau e doar o logodnă care o să vă dea un sentiment de siguranţă, cumva.

LEU: Relaţia cu partenerul de cuplu e mai tensionată, dar puteţi schimba registrul, să ajungeţi şi la armonie. Păreţi gata de plecare, poate v-aşteaptă cineva la o destinaţie de vacanţă, la mare sau la munte, poate în străinătate pe undeva şi n-o să vă fie greu să vă duceţi.

FECIOARĂ: Cineva care vă iubeşte va scoate în orassi o să vă facă vreo mărturisire, încearcă, poate o împăcare, după ce v-o fi dezamăgit cu ceva. O să vă daţi osteneala să le fiţi de ajutor unor prieteni, rude, care se mută, reamenajează ceva pe-acasă, ori pun la cale o petrecere şi nu se descurca fără voi.

BALANŢĂ: Se poate să vă duceţi la o ceremonie, e rost de petrecere pe undeva şi o să fie cu încărcătură emoţională. Se-ntâmplă ceva care să vă dea peste cap, o dragoste cu năbădăi, o nouă încercare de a salva o relaţie, ceva e diferit şi la intensitate maximă.

SCORPION: O să vă bucuraţi de unele atenţii din partea unor oameni cărora le-a fost dor de voişi o să le răspundeţi şi voi pe măsură. O invitaţie în alt oraş sau la pădure, la picnic, e posibil să ajungeţi şi la malul mării dacă vă e dor de mare, sau poate copiii – şi dorea să facă plajă, să înoate

SĂGETĂTOR: Foarte posibilă întâlnire sentimentală cu dat şi primit explicaţii pentru vreun fapt petrecut de curând şi lucrurile or să capete alt sens. Situaţii cu destul neprevăzut, dar o să fiţi pe fază şi o să vă descurcaţi de minune, tocmai doza aceea de adrenalină o să vă placă din cale-afară.

CAPRICORN: Se poate să ieşiţi la o cafea, sau chiar la un grătar cu cei care vor să încheiaţi o afacere, ca să discutaţi pe-ndelete detaliile. Se poate să vă faceţi programul, în funcţie de cel al copiilor, sau majoritatea din familie hotărăşte unde şi cu cine să vă duceţi în plimbare, la distracţie.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă duceţi la un meci, la un spectacol, e ceva care o să vă acapareze, poate fi şi un raliu, sau vă duceţi la călărie. Aţi putea petrece ziua departe de casă, la invitaţia unor prieteni şi să vă bucuraţi de aer curat, de peisaje, de o mâncare bună şi de prezenţa unor oameni agreabili.

PEŞTI: Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la grătar, vă duceţi la iarbă verde, într-un parc şi alegeţi şi un spor de agrement, eventual. Puteţi pleca şi pentru câteva ore la pădure, sau la malul mării şi vă-ntoarceţi fie la noapte, fie mâine dimineaţă vă duceţi direct la serviciu.