Horoscop Neti Sandu 26 octombrie 2018. O zodie se confrunta cu probleme de sănătate

Apar oameni, situaţii, care ne pot schimba starea de spirit şi chiar viaţa! Să fim pe recepţie, să facem alegeri înţelepte, să ne croim frumos, viitorul. Vibraţia zilei este 8 şi o să accesăm flerul, ca să nu dăm greș.

BERBEC

E posibil să primiţi o ofertă de colaborare şi să fie ceva convenabil şi să acceptaţi, după care mai vedeţi ce şi cum. Apar situaţii neobişnuite şi o să le faceţi faţă cu brio, vă pregătiţi de o nouă etapa profesională, şi dacă mai apar provocări colaterale e tocmai bine.

TAUR

Cineva la care visaţi demult să formaţi un cuplu, s-aveţi un viitor strălucit, să fiţi fericiţi împreună, apare. Or să vă ia pe nepregătite nişte mesaje, poate vine şi cineva care pe care-l aşteptaţi cine ştie de când şi o să vă bucuraţi de veştile bune şi poate şi de cadourile pe care le veţi primi.

GEMENI

O să luaţi startul spre o destinaţie de minivacanţă, poate e un motiv special s-o porniţi la drum, să vă vedeţi cu nişte oameni de care vă e dor. Vă luaţi casă, faceţi nişte schimbări, să vă acomodaţi cu viaţa în doi, c-o să urmeze o experienţă care să vă-mbogățească pe dinăuntru.

RAC

O problemă de sănătate se cere rezolvată şi o să faceţi un consult medical şi luaţi şi un tratament dacă va fi nevoie. O să lansaţi la apă un proiect să vă autopromovaţi , să daţi lovitura în afaceri, şi să câştigaţi mai mulţi bani c-aveţi planuri mari şi cu casa şi cu o nuntă, un botez anul viitor.

LEU

Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală va cere o a doua şansă şi, dacă şi inima voastră consimte, o să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. E bine să lămuriţi toate situaţiile neclare până mâine să nu intraţi cu ele în week-end, să vă puteţi relaxa ca lumea, să reveniţi de luni

FECIOARĂ

O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate ca să conlucraţi la nunţile din acest sezon, şi restul sărbătorilor familiale care vor mai fi. O invitaţie de plecat într-o călătorie care să vă lărgească orizontul profesional, poate vă găsiţi de lucru, sau ceva de studiat, un domeniu de cercetare, şi-o să fie cu succes.

BALANȚĂ

O să câştigaţi nişte bani, poate fi o muncă din particular şi să vă rotunjească veniturile, să faceţi un mic capital. O să vă cultivaţi un talent, poate veţi câştiga la un moment dat şi bani de pe urma lui, conjunctura va fi tocmai bună pentru o emancipare personală, profesională.

SCORPION

Lucrurile se precipită înspre o căsătorie, vă aşezaţi la casa voastră, aduceţi pe lume copilaşi, e anul vostru. Poate faceţi nişte schimbări pe-acasă, aruncaţi lucrurile pe care nu le mai folosiţi, luaţi altele noi şi daţi refresh aspectului, esteticii şi sporiţi gradul de confort.

SĂGETĂTOR

O apariţie surpriză, vă invită cineva la masă, vă cheamă în weekend în altă localitate, la un grătar, să staţi la aer curat. O să puteţi călători, să revedeţi lucruri şi oameni dragi, să vă îmbogăţiţi sufleteşte, s-aveţi ocazia să mai cunoaşteţi şi alţi oameni.

CAPRICORN

E cineva care vă iubeşte şi-ar face orice să nu vă-ndepărtați, c-aveţi un viitor comun şi aşa-l vedeţi şi voi. Poate că nu mai credeaţi în seriozitatea cuiva care v-a promis o combinaţie partenerială, din care să aveţi cu toţii de câştigat, şi totuşi, oferta se reactivează.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceţi la notar, la avocat să legalizaţi o situaţie care v-a dat mult de furcă în ultima vreme şi o să definitivaţi situaţia. Se poate să se invite cineva pe la voi şi dacă v-aţi săturat de stat în casa poate ieşiţi la plimbare, la o terasă, şi o să vă simţiţi cu toţii bine.

PEŞTI

O problemă de sănătate a tot dat târcoale şi vă poate încolţi de-a binelea dacă nu vă luaţi măsuri de prevenţie. E posibil să aflaţi despre o plecare într-o mininvacanță şi nu era în plan, dar o să pice tocmai bine, c-o să vă placă anturajul, şi va fi cu relaxare.