Horoscop Neti Sandu 22 iunie 2018. Bat clopote de nunta pentru o zodie

O să ne ocupăm şi de casă, o să ne şi distrăm, ca să menţinem un echilibru, c-avem nevoie de stabilitate pe toate planurile.

BERBEC:

E posibil să vă invite pe la ei nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi o să reuşiţi, zilele-astea, să le faceţi o vizită. Poate vă-ntâlniţi cu prietenii, cu colegii şi e posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să intre în viaţa voastră şi o să vrea să şi rămână – depinde de voi ce şi cum.

TAUR:

E posibil să luaţi nişte bani şi dacă nu v-ajung pentru o plecare în excursie poate mai scoateţi din banii de economii. Se pare că o să lăsaţi pe săptămâna viitoare orice negociere şi o să alegeţi o destinaţie de vacanţă şi o să vă deconectaţi de azi până duminică.

GEMENI:

Din grupul de prieteni se poate desprinde cineva care să vă facă să visaţi la o relaţie în doi şi să fie reciproc sentimentul. O să cheltuiţi, ca de obicei, bani ca să plecaţi în weekend pe undeva, poate chiar e unul romantic, dar se observă bani în continuare, aşa că nu rămâneţi în pană de bani.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne bucurăm de protecţia unor oameni de calitate.

RAC:

O prezenţă tonică diseară, poate ieşiţi pe undeva să vă bucuraţi de o atmosferă care să vă relaxeze pentru c-aveţi nevoie urgentă de un respiro. Aţi putea face o schimbare majoră în viaţa voastră, poate vă duceţi la alt serviciu, vă căsătoriţi, vă mutaţi din ţară, sau în altă localitate de pe la noi.

LEU:

Poate ieşiţi la iarbă verde la un grătar, dacă nu azi, poate mâine, ca să socializaţi cu prietenii şi cu rudele. Vă faceţi, neapărat, timp să ajungeţi şi pe la evenimentele mondene, sau să parcticati un sport, să daţi o fugă la prietenii de prin alte zone ale ţării.

FECIOARĂ:

Se va ivi ocazia să reluaţi o prietenie, o relaţie, o căsnicie, dar va trebui să fiţi mult mai atenţi de data asta, să evitaţi pericolele. Acel cineva care v-a promis că vine, sau că vă scoate în oraş, la plimbare va da un semn de viaţă şi vedeţi dacă sunteţi de acord cu programul.

BALANŢĂ:

Se observa un proiect particular la orizont şi o să descoperiţi nişte oameni care vor să colaboraţi, pe baza calităţilor pe care le-aveţi. Sunt şanse să luaţi bani, să achitaţi dari şi să vă rămână ceva şi de distracţie, să mulţumiţi pe toată lumea, asta e marea voastră bucurie.

SCORPION:

E posibil să apară cineva care să vă facă să uitaţi de toate supărările şi să construiţi în ritm, susţinut, o relaţie. Noutăţi în flux continuu, totul e în mişcare în jurul vostru şi o să găsiţi multe lucruri care vă plac, vi se potrivesc şi vă puteţi reorienta, din punct de vedere profesional.

SĂGETĂTOR:

La voi relaţia de cuplu poate avansa spre o căsătorie, dacă veţi fi dispuşi să renunţaţi la nevoia voastră de a nu da nimănui socoteală. O să scoateţi, fără regrete, banii de la puşculiţa ca să ieşiţi la aer, cu familia, cu prietenii poate organizaţi o excursie sau un city break, în stilul vostru.

CAPRICORN:

Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi-l duceţi la munte, la malul mării să se simtă că-i weekend. Vi se acordă un timp de gândire, până luni, când va trebui să spuneţi dacă vă implicaţi într-un proiect particular, sau vă mulţumiţi doar cu actualul serviciu.

VĂRSĂTOR:

Vă oferiţi şi vouă şi alor voştri o minivacanţă, să faceţi față provocărilor care bat la uşă şi care or să vă incite în mod sigur. O să munciţi mai mult de săptămâna viitoare-ncolo, dar v-aşteaptă o promovare, vor fi nişte stimulente şi or să compenseze munca pe care o depuneţi.

PEŞTI:

Poate vă pregătiţi coşul de picnic şi ajungeţi într-un parc, pe malul unei ape, să respiraţi aer curat. O invitație-surpriză la un eveniment care vă poate pune în valoare şi să intraţi pe o filieră care să vă dea de lucru şi să vă sporiţi veniturile.