Bianca Drăgușanu și Victor Slav locuiesc împreună, deși s-au despărțit: ”Este casa noastră”

Nici nu se termină bine ziua că mai iese ceva la iveală despre relația Biancăi Drăgușanu și Victor Slav. Că are o nouă relație nu mai este un secret, iar că noul iubit este plin de bani nici asta nu mai e ceva ce nu se știe.

Chiar dacă sunt despărțiți, Bianca Drăgușanu și Victor Slav locuiesc împreună.

Chiar dacă se zvonea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai locuiau de ceva timp împreună, prezentatoarea TV de la ”Te vreau lângă mine” a spus adevărul.

Vedeta susține că tatăl fetiței sale se află în mutări, dar oricând poate sta în apartamentul ei. Despărțirea dintre cei doi a fost de comun acord, susține Bianca Drăgușanu.

”Ne-am dat seama de foarte mult timp că lucrurile nu mai merg între noi. Am încercat amândoi să ne dăm șanse și ne-am dorit să ne fie bine.

Familia rămâne, dar fiecare poate să meargă acum liniștit pe drumul lui. Prin luna decembrie am avut o discuție despre o probabilă separare.

Fiecare zi o privesc ca pe un nou început. Eu atrag energiile bune. Nu, nu am stat separat. Deocamdată acum se află în schimbări, în mutări.

Eu i-am spus că este casa noastră și poate să locuiască acolo cât dorește. Este apartamentul meu, dar am făcut anumite lucruri împreună. Noi suntem foarte buni prieteni.”, a declarat Bianca Drăgușanu

Pe seară, Bianca și Tristan Tate au fost surprinși din nou împreună. Cei doi au fost împreună la un eveniment monde, se pare că aceștia nu mai țin cont de nimeni și de nimic, mai ales că se țineau de mână.

Tot în emisiunea la care a fost prezentă ieri după-amiază, Bianca Drăgușanu a mărturisit și cum a reacționat mama ei când a aflat că ea și Victor Slav se vor despărți. Se pare că doamna Madi a început să plângă, iar apoi a acceptat decizia celor doi.

”Eu îmi doresc ca el să fie fericit pentru că merită. Dacă va apărea cineva în viața lui îi doresc tot binele din lume”, a spus Bianca. Vedeta nu ar fi deranjată dacă Victor Slav își va găsi pe altcineva și va veni împreună cu ea să-și vadă fetița.

„La mine este simplu in momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru.

Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grija de bunul curs al lucrurilor.

În cazul nostru nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos”, a declarat Victor Slav, la WOWbiz.