Horoscop Neti Sandu 17 Ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani

Poate facem un bilanţ să vedem ce-am realizat din câte ne-am propus şi ce mai avem de făcut ca să ne atingem obiectivele pe anul acesta.

Vibraţia zilei este 8 şi s-avem grijă de banii care ne trec prin mâna, să nu ne scape printre degete.

BERBEC:

Poate veţi dedica o parte din timp activităţilor de grup, în care să-i implicaţi şi pe copii, ca să vă recreaţi, să vă dezmorţiţi sufleteşte şi trupeşte.

Un proiect ambiţios la orizont şi o să ştiţi cum o să gestionaţi situaţia, cu cine să vorbiţi, ce oameni să luaţi în echipa ca să mergeţi la sigur, să vă asiguraţi succesul.

TAUR:

Aţi devenit, parcă, mai intransigenţi cu cei care mai greşesc din când în când, chiar fără să vrea, dar o să vă treacă în vreo zece zile, aşa.

Poate adunaţi nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi o s-aveţi un capital cu care puteţi pleca pe undeva o zi, două, sau mai mult, dacă v-aţi luat concediu în perioada asta.

GEMENI:

E momentul să vă refaceţi viaţă sentimentală şi poate spuneţi lucrurilor pe nume ca să existe armonie în relaţie, de data asta.

Se poate să începeţi nişte demersuri ca să luaţi banii de care-aveti nevoie, să daţi avansul pentru o casă, ori să vă schimbaţi maşina, dacă nu cumva trebuie să achitaţi nişte taxe şcolare.

RAC:

E posibil să faceţi rost de bani ca să daţi o fugă în weekend la nişte rude sau la prietenii care v-aşteaptă în vizită. O să faceţi un bilanţ financiar înainte de a cumpăra nistre lucruri pentru casa şi o să gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru lucrurile obligatorii din perioada asta.

LEU:

O sumă de bani pe care trebuia s-o luaţi în decembrie vă poate rezolva nişte probleme de sănătate şi să fiţi în formă de competiţie. Oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult va căuta, ca să refaceţi grupul de altădată, să vă echilibraţi sufleteşte, c-aţi fost într-o derivă, în ultima vreme.

FECIOARĂ:

Poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi se pare că totul e în roz, deocamdată, mai vedem prin vară.

Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă, o să încercaţi nişte variante parteneriale ca să vă asiguraţi câştigurile în afaceri, în sfera profesională.

BALANŢĂ:

Se poate să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să faceţi rost de o sumă importantă de bani pentru o maşină, probabil.

Aţi putea rezolva la notar o situaţie legată de o moştenire, de un partaj sau de recuperarea unor bani, bunuri şi să nu uitaţi de banii pentru taxe şi impozite, să-i aveţi pregătiţi.

SCORPION:

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi un adevărat suport moral şi o să mai scăpaţi de nişte apăsări, c-aveţi spatele asigurat.

Se poate să primiţi un avertisment, că n-aţi plătit o taxă, rată la bancă sau altceva obligatoriu şi e bine să vă achitaţi de orice obligaţie financiară, să nu luaţi amenzi.

SĂGETĂTOR:

Apar noutăţi care să vă răscolească frumos, sufleteşte şi să vreţi să fiţi şi voi într-o relaţie, să mai lăsaţi dorul de ducă, de aventură, de independenţă.

E posibil să semnaţi o prelungire de contract, cu o minimă negociere, ca să updatati salariul la valoarea pieţei, să fie un câştig, un progres.

CAPRICORN:

Vi se dă ok-ul pentru o activitate care v-ar pune în valoare nişte valenţe pe care unii nici nu vi le bănuiesc şi o să faceţi performanţă.

Poate începeţi o primă discuţie despre o afacere de care o să vă apucaţi în curând, dacă o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele şi care va fi rampa voastră de lansare.

VĂRSĂTOR:

Cineva se simte atras de voi şi vă invită în oraş, poate face o rezervare la un restaurant, să vă impresioneze, cumva. O să vă cereţi, din nou, drepturile şi o să le puteţi obţine treptat, c-aveţi de rulat o serie de acte ca să dovediţi tot felul de lucruri pe care le-aţi obţinut, legal.

PEŞTI:

Se-anunţă nişte prieteni în vizită şi poate plănuiţi ceva pentru finalul de săptămână, o escapadă turistică, o petrecere cu numeroşi invitaţi.

Se poate să primiţi invitaţii pe la diverse evenimente care să vă ofere prilejul să vă spuneţi o părere, să contribuiţi la luarea unor decizii şi să deveniţi şi mai activi pe scenă socială.