Horoscop Neti Sandu 12 iunie 2018. Doua zodii sunt vedetele zilei de astazi

Poate vom fi şi mai atenţi la ce simţim, ca să fim sinceri cu noi înşine şi o să fim în rezonanţă şi cu cei pe care-i iubim.

Vibraţia zilei este 3 şi o să apelăm la o comunicare superioară.

BERBEC

Vă daţi întâlnire cu rudele apropiate, fraţi, surori, veri, poate-aveti de pus la cale o petrecere în week-end şi vă mobilizaţi cu toţii. O s-aveţi succes la şcoală, la examene, la activităţile de tip intelectual şi o să puteţi semna şi actele care zac de multă vreme prin sertare şi pe biroul şefilor.

TAUR

Poate va fi o perioadă mai bună pentru relaţia de cuplu şi o să redescoperiţi plăcerea traiului în doi, pe care-l adoraţi. O şansă de bani, poate vi se propune o colaborare şi vă asiguraţi banii de buzunar, să ieşiţi pe undeva la sfârşit de săptămână şi să vă distraţi împreună cu familia.

GEMENI

E posibil să luaţi nişte bani şi să vă interesaţi de o colaborare că s-aveţi resurse financiare să acoperiţi cheltuielile casei. Poate reuşiţi să daţi drumul unei afaceri, să vă faceţi cunoscuţi într-un mediu anume, să mai faceţi încă un pas în carieră, c-aveţi toate şansele.

RAC

Voi s-ar putea să faceţi rost de nişte bani şi să puneţi deoparte pentru concediu, să fie un confort psihic, c-aveţi de buzunar. E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale şi să vedeţi în ce stare se afla organismul vostru, să puteţi preveni, eventual, o afecţiune, să vă puneţi la adăpost.

LEU

Poate vă pregătiţi de un eveniment festiv în familie şi o să-i anunţaţi pe ai voştri cu ce anume o să contribuiţi în mod concret. Voi sunteţi în formă ca de obicei şi gata oricând să schimbaţi ceva, radical, s-o luaţi de la capăt ori de câte ori e nevoie ca s-ajungeţi în top.

FECIOARĂ

Poate mai semnaţi un act adiţional, în care se specifică suma în plus pe care o veţi lua şi noile atribuţiuni, care vă revin. O să puteţi duce la bun sfârşit nişte aspecte legate de casă şi o să cheltuiţi acei bani pe care i-aţi alocat modificărilor din locuinţa, mobilat, zugrăvit, mutat.

BALANŢA

Se poate s-aveţi o explicaţie cu fiinţa iubită referitoare la viitorul relaţiei şi la copii. Poate vă luaţi inima-n dinţi să demaraţi o afacere, aşa cum v-aţi propus de multă vreme şi or să se lege frumos, lucrurile ca să vă bucuraţi de succes.

SCORPION

E un reviriment în sfera afectivă şi o să apară cineva care să declanşeze un fluviu de endorfine sau e cineva din trecut care nu vrea să vă piardă. Se poate să recuperaţi bani, bonuri şi să vă încheiaţi conflictul cu cineva care nu v-a respectat, la un moment dat, pentru că după aceea a înţeles c-a greşit.

SĂGETĂTOR

E cineva care-şi tot face curaj să vă sune, să vină pe la voi că să vadă, să simtă dacă relaţia voastră mai sta în picioare. O să v-aşezaţi la masa negocierilor să-i convingeţi pe angajatori să fie de acord cu propunerile voastre, să vă dea banii pe care-i meritaţi.

CAPRICORN

O să mai luaţi câte ceva pentru casă ori poate vin părinţii, socri şi vă mai ajuta cu ce pot şi ei, că voi sunteţi prea ocupaţi. E posibil să faceţi rost de nişte bani, poate fi un supliment, o primă, bonuri valorice, un rest de-acum vreo lună, două şi-o să vă descurcaţi cu cheltuielile zilnice.

VĂRSĂTOR

Relaţia de cuplu e sudată, aţi trecut peste toate divergentele şi e posibil să deveniţi părinţi, să fiţi o familie. O dragoste împărtăşită sau oricum o şansă de a întâlni pe cineva cu care să construiţi frumos, lejer, o relaţie în care să fiţi fericiţi.

PEŞTI
O să treacă diseară cineva pe la voi şi o să vă bucuraţi de veşti bune şi de o invitaţie la plimbare pentru week-end. Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă şi vă mobilizaţi cu toţii, să faceţi cea mai bună alegere, ca să vă simţiţi cât se poate de bine, să nu vă afecteze starea de spirit.