Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 iunie 2019. Se schimba multe lucruri, cateva zodii o iau de la zero

În perioada cuprinsă între 17 și 23 iunie, unele zodii de apă și de pământ vor fi nevoite să o ia de la zero din multe puncte de vedere. Se vor schimba multe lucruri pentru ele, mai ales că și ele își doresc pentru a putea progresa. Vor fi ajutate în acest sens.

Zodiile de apă

Racii au în continuare probleme în a înțelege celelalte perspective asupra unor teme care îi sensibilizează mult și pe ei. Vor face tot felul de concesii, dar nu le va ieși din adâncul sufletului.

Scorpionii au o săptămână în care se vor simți oarecum teleghidați și au și ei teama că își pierd din personalitate. Ar fi cazul să se impună, dar să nu o facă într-un mod ur at.

Peștii sunt, de departe, cei care vor primi cele mai multe învățături karmice în perioada imediat următoare. Un singur efect: schimbarea totală – a percepțiilor, a mediului de lucru, a prietenilor toxici etc.

Zodiile de pământ

Taurii sunt în lumea lor. Se simt apreciați și integrați în noul colectiv și asta e suficient pentru a zâmbi. Îi ambiționează provocările și nu sunt persoanele care să se lase ușor de doborât, oricât de greu de trecut ar fi un obstacol.

Nativii din zodia Feci oara intră într-o etapă ceva mai spirituală, mai angrenată în treburile sufletești. Devin mult mai cerebrale, dar și mai inimoase. Vor face salturi calitative în viață.

Capricornii vor decide cine vor să fie cu adevărat. Acești nativi s-au confundat cu o anumită imagine pe care au vrut să o arate celorlalți, dar își dau seama că totul a fost doar un teatru din care trebuie să se trezească. Efectiv nu vor mai face față.

Zodiile de foc

Leii au talentul de a ieși din orice bucluc cu zâmbetul pe buze. Acești nativi reușesc, prin carisma lor, să depășească până și momentele grele. Au ingeniozitate suficientă, ce să mai vorbim!

Berbecii vor fi solicitați cu tot felul de întrebări despre cârcotașii din familie care vor dori să știe cum va fi viitorul lor și asta va duce, la unele discutii în familie.

Săgetătorii se relaxează și se concentrează pe numeroasele proiecte pe care le-au trecut deja pe hârtie. După partea teoretică, acum urmează proba practică pentru ei.

Zodiile de aer

Gemenii sunt în continuare în acea etapă a rezolvarii unor probleme, cauzate de persoane din trecut care reapar ori de propria lor gândire negativă.

Balanțele trec la extremitati și își dau seama că toate lucrurile se termină cu bine. Acum vor putea respira ușurate.

Vărsătorii pleacă de la tot felul de preju decăți în relațiile cu cei din jur și asta îi va defavoriza mai ales în cercurile de prietenie.