Horoscop: Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019. Ce aduce Luna Nouă în Taur

Weekendul acesta se anunță a fi unul încărcat pentru nativii din zodiile Berbec, Vărsător și Săgetător.

Weekendul acesta vine încărcat de momente în compania unor persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult ori cu petrecerea mult așteptată la care v-ați tot gândit în ultima perioadă.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Berbec

Prudență și răbdare! Gustul dulce-amar predomină. Segmentul prietenilor și al celor care te susțin în plan profesional se animă foarte mult. Este clar că trebuie să te desprinzi de unii și să te orientezi rapid spre alții.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Taur

Nativii Taur sunt cei care și-au rezervat weekendul în întregime pentru odihnă. În urma unei săptămâni istovitoare, aceștia își propun să se relaxeze ori chiar să se odihnească pentru a-și reîncărca bateriile.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Gemeni

Sâmbătă nu va fi o zi plăcută pentru cei născuți în zodia Gemeni. Vei fi mereu iritată de ceva anume și vei avea o dispoziție destul de proastă.

Duminică îți vei reveni puțin și vei ieși la o plimbare cu prietenele tale. Pentru nativii Gemeni, weekendul este prin excelență un moment prielnic de a-și organiza activități pentru săptămâna ce tocmai urmează.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Rac

Nativii din zodia Rac sunt puși pe fapte mari. Racul pregătește o surpriză de proporții mari partenerului tău. Ziua de sâmbătă o vor aloca pregătirii surprizei, iar duminică o vor prezenta partenerului, care nu bănuia nimic și va fi foarte plăcut surprins.

Nativii Rac dau undă verde distracției în weekendul acesta. Aceștia își vor petrece sfârșitul săptămânii în compania celor mai buni prieteni .

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Leu

Dacă credeai că cineva îți va da peste cap planurile week-end-ul acesta, poți să stai liniștit. Nativii din zodia Leu au deja un program bine stabilit pentru acest weekend. Poate vor vizita o persoană dragă sau vor lectura o carte bună.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Fecioară

Cei din zodia Fecioară vor insista în grupul lor de prieteni de a plănui ceva pentru acest weekend și de a nu sta în casă. Insistențele se dovedesc a nu fi inutile de vreme ce aceștia îți vor accepta propunerile. Ziua ta de duminică va fi una perfectă.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Balanță

Vremea pare că nu ține cu tine, iar acest lucru te va ține închis în casă o mare parte din weekend. Chiar dacă vei fi puțin supărată din aceasta cauză, vei găsi o soluție. O lectură de weekend pe o temă interesantă pentru tine va fi salvarea ta.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Scorpion

Weekendul acesta nu e unul prielnic pentru cei din zodia Scorpion. Ei nu sunt deloc o companie bună pentru cei din jur din cauza faptului că vor fi recalcitranți și vor refuza orice propunere de distracție.

Nativii Scorpion și au propus să meargă la cumpărături pentru a-și face provizii și este posibil să își cumpere și un obiect pe care și-l doreau de multă vreme.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Săgetător

Nativii Săgetător își petrec weekendul în cel mai romantic mod cu putință. Aceștia participă la o întâlnire cu persoana iubită, lucrul preferat al acestor zodii.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Capricorn

Weekendul Capricornilor va fi unul destinat activităților casnice. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia aleg să-și petreacă sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut în interiorul locuinței, bucurându-se de o carte bună sau de un serial.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Vărsător

Weekendul acesta este pentru nativii Vărsător ocazia perfectă de a-și revedea prietenii dragi cu care nu au mai ținut legătura în ultima perioadă. Ar fi bine să profiți de acest weekend și să mai stai la povești cu prietenii tăi.

Horoscopul de weekend 4-5 mai 2019 – Pești

Cei din zodia Pești vor să își îmbunătățească abilitățile culinare. Pe lângă asta, vor avea ocazia să discute cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de ceva timp.