Cum arată Alexandra Dinu. Ce s-a întâmplat cu ea la ani de zile de la divorțul de Adrian Mutu

După divorțul răvășitor de Adrian Mutu, Alexandra Dinu s-a mutat în America alături de fiul său pe care îl are cu celebrul fotbalist. Blonda se pare că se bucură de o viață frumoasă peste ocean. De curând, a fost preentă la petrecerea imensă a Laviniei Postolache, fostă Miss World România în 2010.

Alexandra Dinu, viață spectaculoasă peste Ocean, după divorțul de Mutu

Alexandra Dinu se bucură acum de liniște. După mulți ani de la divorțul de Adrian Mutu, aceasta și-a găsit o nouă dragoste. Peste Ocean se ocupă de cariera sa de actriță și de fiul său pe care îl are din mariajul eșuat cu Mutu. Actrița a fost alături de Lavinia Postolache la petrecerea imensă organizată în Los Angeles.

„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 15 ani. face 16 ani în septembrie. Băiatul meu e bărbat. oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu.

Este cel mai mândru. Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc”, mărturisea blondina în urmă cu un an.

” Îmi lipsește acasă”

„Am plecat din România acum 20 de ani. Îmi lipsesc foarte mult. Îmi lipsește acasă. În Italia am stat 16 ani. În America mă adaptez mai greu. E o diferență foarte mare culturală, e altceva. Nu cred că ajungăi să te simți vreodată acasă acolo.

Îmi lipsește familia, îmi lipsesc prietenii, mâncarea. … Trăiesc din filme. Onorariile actorilor sunt foarte mari, nu e chiar cazul meu. În America stau cu partenerul meu și cu Mario. Îl cheamă Jeffrey. Nu e actor, dar are ceva veleități”, a declarat Alexandra Dinu.