Horoscop de vineri. Zodia care va avea parte de momente frumoase la inceput de weekend

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri.

Berbec – au o zi grozavă. Se vor distra. Ei fac jocurile, dar au tendința să facă excese.

Taur – taurii vor petrece mai bine în casă, în famile. Trebuie să acorde mai multă atenție familiei. Ceva discuții supărătoare spre seară, dar trebuie să își asume.

Gemeni – au tendința de a flirta și asta supără partenerul de viață sau oamenii apropiați. Gesturile lor sunt puțin deplasate și asta pentru că de multă vreme tânjesc după iubire.

Rac – se mai atenuează discuțiile în familie. Au tendința de a fi foarte necăjiți dacă cineva nu face așa cum ei își doresc.

Leu – sunt puși pe drumuri. Toate drumurile sunt făcute cu voie și cu dragoste. Dacă se mobilizează, vor reuși să încălzească inima celor pe care îi vizitează.

Fecioară – o zi dificilă sub aspectul cheltuielilor. Nu pot face cadourile pe care ar dori să le ofere persoanelor dragi. Ai vorbele la ele și aici pot veni cu susțineri și laude.

Balanță – în prima jumătate a zilei sunt foarte sensibile și cu ochii pe parteneri, însă în a doua jumătate a zilei lucrurile se îmbunătățesc mai ales dacă își fac un cadou.

Scorpion – zi cu atenționare pentru sănătate. Este bine să fie puțin mai distanți față de persoanele din jur pentru a-și pune gândurile în oridne.

Săgetător – e o zi care îi atenționează pe nativii acestei zodii să își analizeze gesturile pe care le-au făcut în ultima vreme.

Capricorn – se vor liniști spre seară, mai ales dacă au un prieten pe umărul căruia să plângă.

Vărsător – sunt puși pe treabă. Tot ceea ce fac abordează faorte serios. Organizează pe toți cei din familie.

Pești – Călătorii. Simt nevoia unei ieșiri. Ar fi bine să se relaxeze la un concert.