Horoscop de vineri. Zodia care va avea parte de momente frumoase la inceput de weekend

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri.

Berbec – au o zi grozavă. Se vor distra. Ei fac jocurile, dar au tendința să facă excese.

Taur – taurii vor petrece mai bine în casă, în famile. Trebuie să acorde mai multă atenție familiei. Ceva discuții supărătoare spre seară, dar trebuie să își asume.

Gemeni – au tendința de a flirta și asta supără partenerul de viață sau oamenii apropiați. Gesturile lor sunt puțin deplasate și asta pentru că de multă vreme tânjesc după iubire.

Rac – se mai atenuează discuțiile în familie. Au tendința de a fi foarte necăjiți dacă cineva nu face așa cum ei își doresc.

Leu – sunt puși pe drumuri. Toate drumurile sunt făcute cu voie și cu dragoste. Dacă se mobilizează, vor reuși să încălzească inima celor pe care îi vizitează.

Articolul continuă după reclame

Fecioară – o zi dificilă sub aspectul cheltuielilor. Nu pot face cadourile pe care ar dori să le ofere persoanelor dragi. Ai vorbele la ele și aici pot veni cu susțineri și laude.

Balanță – în prima jumătate a zilei sunt foarte sensibile și cu ochii pe parteneri, însă în a doua jumătate a zilei lucrurile se îmbunătățesc mai ales dacă își fac un cadou.

Scorpion – zi cu atenționare pentru sănătate. Este bine să fie puțin mai distanți față de persoanele din jur pentru a-și pune gândurile în oridne.

Săgetător – e o zi care îi atenționează pe nativii acestei zodii să își analizeze gesturile pe care le-au făcut în ultima vreme.

Capricorn – se vor liniști spre seară, mai ales dacă au un prieten pe umărul căruia să plângă.

Vărsător – sunt puși pe treabă. Tot ceea ce fac abordează faorte serios. Organizează pe toți cei din familie.

Pești – Călătorii. Simt nevoia unei ieșiri. Ar fi bine să se relaxeze la un concert.