Horoscop Cristina Demetrescu luna aprilie 2019. Zodiile trebuie sa schimbe macazul

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru anul 2019, iar unele dintre surprizele previziunilor sale apar chiar din luna aprilie.

Horoscop Cristina Demetrescu luna aprilie 2019

Berbecii sunt copiii zodiacului și trebuie să dea dovadă de ceva mai multă maturitate în acțiunile lor. În luna aprilie au șansa de a se schimba în bine, de a deveni mai responsabili.

Taurii nu sunt într-o relație tocmai bună cu statul anul acesta, cu șefii, cu instituțiile. În aprilie trebuie să își rezolve aceste probleme.

Gemenii au un an bun. Tot anul este unul excelent pentru ei, cu precădere luna aprilie, de când începe perioada lor zodiacală.

Racii ar trebui să evite nunțile în acest an, adică nu doar să nu se căsătorească, ci să stea departe de astfel de cumetrii. Pot rămâne fără bani.

Leii trebuie să își asume responsabilități, să muncească mai aplicat. Au nevoie de mai multă încredere în ei.

Nativii din zodia Fecioara ar trebuie să planifice anumite lucruri după primăvară, susține astrologul Cristina Demetrescu. În luna aprilie e bine să nu ia decizii majore în ce privește sănătatea.

Balanțele au punctele lor vulnerabile și ies la iveală în luna aprilie. Sunt puncte vulnerabile care se axează pe familie.

Scorpionii sunt foarte puternici și în luna aprilie obțin totul. Au parte numai de surprize plăcute din partea vieții, numai de situații interesante.

Săgetătorii vor avea perioada lor benefică, dar nu în aprilie. Abia din noiembrie își revin din toate punctele de vedere.

Capricornii trebuie să învețe să nu-și piardă cumpătul. Nu sunt pregătiți deocamdată de schimbări profesionale, deși primesc multe oferte în luna aprilie.

Vărsătorii trebuie să evite să facă investiții majore în luna aprilie. Anul acesta, din cauza Lunii Negre au nevoie de mai multe certitudini. Pot fi dați peste cap ușor.

Peștii au un an bun, deci și luna aprilie se anunță benefică pentru ei. Acești nativi de apă au motive de bucurie toată luna. Totul le merge strună.