Horoscop “Babelor” pentru 1-9 Martie. Ce noutati aduc pentru fiecare zodie

Babele de martie sunt o tradiţie frumoasă de primăvară care vine de la romani. Tradiţia spune că fiecare îşi alege o babă între 1 şi 9 martie, iar aşa cum va fi ziua pe care aţi ales-o, aşa o să va meargă tot anul.

HOROSCOP BERBEC:

Sunteti mai mai energici si mai pregatiti sa va aparati ideile. Trebuie sa va folositi de surplusul de energie pentru a va face de lucru. Ar fi bine sa cautati o solutie pentru un castig consistent.

HOROSCOP TAUR:

Aveti tendinta sa va ascundeti in loc sa discutati cu cineva apropiat despre problemele care va framanta.

Exista intotdeauna o solutie pe care insa va trebui sa o gasiti. Asa va veti mai linisti si treburile se asaza pe fagasul normal.

HOROSCOP GEMENI:

Planetele va indeamna la explora mai mult lumea din jur si pentru a invata lucruri noi. Peste toate astea planeaza pericolul unei discutii aprinse cu un prieten apropiat. Mare atentie la tonul cu care va adresati!

HOROSCOP RAC:

Adevarata intrebare care va vine in minte este daca actiunile dumneavoastra va pot provoca probleme in viitor sau va vor ajuta?

Este greu sa fortati atunci cand, de fapt, nu se intrevede nimic. Rabdarea va caracterizeaza, trebuie doar sa asteptati.

HOROSCOP LEU:

Parcurgeti o perioada destul de dificila, asa ca vi se recomanda sa eliminati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia si problemele societatii.

Ganditi-va mai bine la cum puteti sa va imbunatatiti starea de sanatate.

HOROSCOP FECIOARA:

La orizont apare un litigiu privind o proprietate comuna, o mostenire sau ceva legat de o asigurare.

Trebuie sa stiti clar ce doriti si daca sunteti pregatiti sa renuntati sau sa faceti un compromis. Nu puteti sa aveti chiar totul…

Horoscop BALANTA:

Dumneavoastra sunteti pacificatorii si vreti ca toata lumea sa fie fericita, dar in aceste zile sunteti cam nerabdatori.

S-ar putea sa trebuiasca sa va confruntati cu cineva si o sa fiti socati sau raniti. Nu cautati singuri problemele!

SCORPION

Miscarile planetelor aflate vizavi de semnul dumneavoastra va determina sa va canalizati atentia spre parteneriatele si prieteniile stranse. Cateva surprize le veti intampina in aceste zile si va veti gandi serios ce doriti de la relatiile apropiate.

SAGETATOR

Locul de munca, sanatatea si familia sunt lucrurile care reprezinta prioritatea dumneavoastra principala in aceste zile. Ati scris cu grija o lista de cumparaturi, insa va trebui sa fiti atenti la buget.

CAPRICORN

Pe lista dumneavoastra de prioritati figureaza sportul si copiii. In primul rand veti dori sa va eliberati si sa va valorificati talentul creativ.

O mica problema pentru putere se va ivi intre membrii familiei. Totul se rezolva cu rabdare si tact!

VARSATOR

Si la dumneavoastra casa, familia si viata personala se afla in preocuparile stricte ale saptamanii.

Unii vor fi pregatiti sa inceapa tot felul de reparatii la domiciliu, altii se vor implica in tot felul de discutii de familie. Se pare ca va cautati mai multa libertate. Fiti prevazatori!

PESTI

Saptamana se va derula intr-un ritm bun. Timpul este ocupat cu scurte calatorii, conversatii, comisioane, intalniri si veti face fata cu greu tuturor solicitarilor.

Evitati confruntarile cu fratii sau rudele ca nu merita! Ganditi-va ca aveti multe idei inteligente pentru a rezolva situatiile dificile.