Horoscop Aprilie 2019: Nu e nicio pacaleala: astrele ti-au pregatit surprize frumoase

Luna aprilie aduce cu sine foarte multe schimbări din punct de vedere zodiacal. Fie că e vorba de schimbări în planul familiei sau în planul carierei, unii nativi ar putea să tragă lozul cel mare chiar în perioda următoare.

Berbec

Aprilie va fi o lună excelentă pentru nativii Berbec. Banii vor ieşi din colaborări fructuoase şi din oportunităţi neaşteptate.

Succesul este cuvântul cheie al lunii aprilie aşa că ai grijă cum te comporţi în toate relaţiile. E posibil să ţi se ofere şanse cu care nu te vei mai întâlni!

Taur

În luna aprilie, te vei axa foarte mult pe carieră şi pe relaţiile profesionale. Chiar dacă vei fi mai stresat ca de obicei, vei avea noroc la bani.

Nu trebuie să te laşi doborât de negativism şi nici să îţi fie frică de obstacole sau muncă. La capitolul sănătate, vei avea foarte multă energie şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus.

Gemeni

Vei petrece de minune cu vechii prieteni si vei cunoaste o multime de persoane noi si interesante. Daca cochetezi cu ideea de a te inscrie intr-o organizatie sau intr-un un club, acum e momentul! Astrele te incurajeaza sa legi noi prietenii in aceasta perioada.

Toate bune si frumoase, dar ai grija in legatura cu un mic aspect: toate aceste iesiri s-ar putea sa te coste ceva mai mult decat estimai.

Pentru ca ai cheltuit deja cam mult pe noile colectii de primavara, e posibil ca luna aprilie sa nu te gaseasca in cea mai buna pasa financiara: va trebui sa fii prudenta cu finantele, cel putin pana la jumatatea lunii mai cand se anunta vesti bune din acest sector.

Rac

Trebuie să faci nişte schimbări radicale în viaţa ta. Fie că îţi schimbi locul de muncă sau îţi cumperi o nouă locuinţă,totul e să te simţi confortabil.

Trecutul încă te mai urmăreşte şi trebuie să scapi de orice lucru neplăcut care îţi provoacă tristeţe.

Dacă te confrunţi cu o problemă,nu ezita să vorbeşti cu familia şi cu cei din jurul tău.

Leu

Şi în luna aprilie te plângi că nu ai bani. Ai face orice să câştigi mai mult,să îţi dublezi veniturile,dar nu ştii încotro să o apuci.

Încearcă să fii mai responsabil cu banii,să fii mai econom şi să pui ceva deoparte. În vară,te vor aştepta câteva cheltuieli,fie ele preconizate sau neprevăzute.

Dacă vezi că nu are rost,nu insista. Pune te pe tine pe primul loc.

Fecioară

Luna aprilie te va face să munceşti mai mult la serviciu,aşa că ai mare grijă la nivelul de stres.

Lucrurile te vor da peste cap,dar nu trebuie să renunţi. Încearcă să îţi păstrezi organizarea şi păstrează ţi calmul în orice situaţie.

Acordaţi vă un răgaz. Poate timpul va şti cel mai bine să lămurească lucrurile.

Balanţă

Nu te avânta să investeşti în nimic în luna aprilie căci s ar putea să ai parte de ghinion. Fii mai rezervat în ceea ce priveşte familia,dar mai ales,prietenii de lângă tine,care ar putea să nu fie cele mai de încredere persoane.

Ai grijă la tot ce dezvălui şi despre cine vorbeşti,căci orice afirmaţie se poate întoarce împotriva ta.

SCORPION

In prima parte a lunii iti va fi ceva mai greu sa te adaptezi la noua sitiuatie, dar acest efort nu va dura mult. Luna plina din Scorpion, de pe 20 aprilie te va ajuta sa te regenerezi si iti va da toata energia de care ai nevoie.

Lucrurile se vor aranja de la sine, ca niste piese de puzzle, iar atunci cand vei privi inapoi, restrospectiv, la aceasta perioada din viata ta vei avea o senzatie de bucurie a implinirii.

SĂGETĂTOR

Ai reuşit să duci la bun sfârşit o serie de acţiuni care ţi-au consumat mult timp şi energie. Dacă ai făcut o investiţie de proporţii, va urma o perioadă în care te vei obişnui cu noul statut, ceea ce te va face să te simţi foarte bine.

Fii atent la gestionarea bugetului, e indicat să eviţi acum cheltuieli inutile.

CAPRICORN

Esti entuziasmat, vrei sa schimbi ceva in viata ta si vrei sa o faci chiar ACUM! Gata cu amanarile! Jupiter e de partea ta in acest an, asa ca atitudinea “acum ori niciodata” e ceea ce iti trebuie.

Vrei sa schimbi cate ceva si pe acasa, iar luna noua din 5 aprilie iti va da o mana de ajutor. O mica problema va fi sa obti acordul unei persoane implicate (prietenul, parintii sau colega de apartament) care nu se va lasa convinsa prea usor.

Esti intr-o forma de zile mari si luna asta lucrurile vor progresa rapid, asaca demersurile pe care le vei incepe acum sau levei fi inceput deja vor da rezultate in jurul datei de 22 aprilie.

VĂRSĂTOR

În ultima vreme ţi-ai evaluat îndeaproape cariera şi ai ajuns la concluzia că de mult timp nu ţi s-a mai întâmplat nimic spectaculos.

Ca să eviţi plafonarea, încearcă să-ţi cauţi un nou loc de muncă, unde să ai parte de provocări şi proiecte noi. S-ar putea ca în intervalul următor să-i impresionezi pe cei din jur.

PEŞTI

În luna aprilie, vei cunoaşte oameni noi care te vor ajuta să duci la bun sfârşit un proiect pe care visezi să-l îndeplineşti de multă vreme.

Fie că e vorba de un proiect imobiliar, fie de o vacanţă într-un loc exotic, în perioada următoare tot ceea ce îţi propui se va realiza mai frumos chiar decât ai crezut vreodată.