Horoscop 6 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga astazi o suma mare de bani

Renumitul Astrolog, Neti Sandu vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 BERBEC

Poate va ganditi sa investiti banii din banca si sa rezolvati problemele familiei, sa luati ce v-ati propus mai demult. O s-aveti posibilitatea sa strangeti niste bani si sa va schimbati masina, sa calatoriti in strainatate, sa platiti niste cursuri care sa va aduca satisfactii morale.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 TAUR

Se poate sa va intre ceva bani in cont si poate faceti o masa mare in familie ca sa va bucurati de sarbatorile de azi si de maine. Va bucurati de revederea unor persoane dragi, de perspectiva de a desfasura activitati comune si sa castigati si bani, cu timpul, daca nu imediat.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 GEMENI

Poate reglati o situatie care tine de relatia sentimentala, ca tot e sarbatoare si se deschid cerurile. O reusita, primiti un accept, va pregatiti de o noua etapa atat pe linie profesionala, cat si personala si o sa atingeti un alt nivel. Va fi un progres vizibil pe mai multe directii.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 RAC

Se ofera cineva sa va dea o mana de ajutor, sa va puteti implica si mai mult in anumite proiecte de amploare. O sa acceptati invitatia la un eveniment festiv si o sa va intersectati acolo cu mai vechi, mai noi prieteni, si o sa va incarcati bateriile.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 LEU

Va faceti planuri cu bataie lunga, sa va intemeiati o familie, sa aduceti pe lume copii, sa va mutati ca sa aveti mai mult spatiu. Familia va vrea doar pentru ea si o sa stati la masa si cu ai vostri. Va mai duceti si pe la ei in vizita, dar puteti iesi diseara si la un tete-a-tete.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 FECIOARA

Poate incepeti sa vorbiti in dreapta si in stanga cu oameni care sa va sustina moral si financiar sa faceti un salt in cariera. Fiinta de care sunteti atasati sufleteste are ceva important sa va spuna, sa iesiti la cafea, la o plimbare, sa fiti intr-un spatiu neutru.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 BALANTA

Se poate sa aflati o veste buna despre un copil care se va naste la voi in familie si sa fie un alt inceput de drum. Pentru voi, o noua dragoste la orizont, daca nu e nimeni care sa va faca fericiti sau un reviriment in sfera afectiva si relatia in care va aflati va capata un plus de culoare.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 SCORPION

O sa-i strangeti pe nepoti, veri, sa va intalniti ca pe vremuri si sa va hraniti cu amintirile care au sadit clipe de fericire in sufletul vostru. Vine cineva dupa o absenta indelungata si poate repuneti pe picioare o relatie care mai are potential pentru ca v-ati maturizat intre timp.

HOROSCOP 6 IANUARIE SAGETATOR 2020

Se poate sa vina cineva in vizita si sa puneti la cale o escapada turistica la sfarsit de saptamana cand o sa treceti pe la niste prieteni comuni, rude. Va dati intalnire cu rudele apropiate sa fiti impreuna la aceasta sarbatoare, care e importanta si care are darul sa va uneasca, sa fiti echipa si sa fie iubire in familie.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 CAPRICORN

O sa revedeti niste prieteni care sunt dornici sa va scoata la masa, la cafea si sa povestiti ce-ati facut de sarbatori. Aveti multe planuri la care veti lucra de zor. Unele proiecte sunt in faza incipienta, iar altele sunt avansate. Mai lucrati la retusuri.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 VARSATOR

O sa alegeti o varianta lejera de a petrece timpul liber, iar daca va duceti la serviciu o sa lasati treburile complicate pentru altadata. Intrevedere cu cineva care vrea sa va intersectati la treaba, sa puneti pe picioare o afacere de care o sa fiti incantati, c-o sa va aduca profit anul acesta.

HOROSCOP 6 IANUARIE 2020 PESTI

Se poate sa va alaturati unui grup ca sa lucrati la ceva care sa va aduca bani si sa va faceti si un nume, daca n-ati reusit pana acum. Poate dati o fuga prin imprejurimi la prieteni sau la rudele care va asteapta sa ciocniti si cu ei un pahar de ceva, sa cinstiti noul an.