Horoscop 22 iunie 2019. O zodie are sansa sa-si intalneasca marea iubire, iar alta isi rezolva o problema din trecut

O zi a rezolvarilor. O sa dispunem de toate resursele si o sa sa le dam de capat situatiilor fara de care nu putem avansa si o sa vedem si rezultatele! Succesul n-o sa ne ocoleasca.

Vibratia zilei este 22, numar maestru, si o sa intelegem cum sa ne organizam ca sa avem succes la scara mare.

BERBEC

– Puteti legaliza un act, o situatie si sa intrati in posesia unor bani, bunuri, sa capatati dreptul de a practica o meserie. Pot aparea niste obligatii de serviciu si sa lasati balta toate celelalte lucruri ca sa va achitati de ce va cer sefii, sa puteti incepe alt proiect.

TAUR

– Vi se face o oferta de lucru si poate o s-aveti succes, mai mare decât pan-acum, daca va asociati cu cine trebuie. Se rezolva o serie de lucruri care v-au tinut pe loc si o sa capatati o lejeritate in miscare, o sa intrati, poate intr-o afacere care promite sa ia amploare.

GEMENI

– O sa faceti plati, poate le-ati ramas datori unor prieteni sau bancii, aveti rate, facturi si multe altele – si o sa scapati de ele. O sa-ndreptati o situatie la serviciu si o sa lichidati toate restantele c-altminteri nu puteti incepe alt proiect, si o sa reglati conturile.

RAC

Sentimentul e reciproc, e momentul marilor iubiri. O sa va puteti reface o casnicie, sa luptati mai mult pentru armonia in relatie si o sa aveti parte de realizari minunate, asa cum va doriti.

LEU

– Poate le-ati ramas datori unor tineri cu o masa in oras sau cu un film, o iesire la plimbare si o sa va achitati de toate obligatiile. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani ca sa va puneti casa la punct si cu ce va ramane, din fondul de rulment sa plecati in concediu, sa va distrati.

FECIOARA

– Poate-ati dat de un chilipir, o masina la un pret bun sau de un prieten care va repara – gratis – masina. O sa puteti obtine semnaturile de care aveti nevoie pentru o achizitie, un transfer, o angajare sau ca sa puteti sustine un examen, sa va prezentati la un interviu.

Articolul continuă după reclame

BALANTA

– Se poate s-aveti de returnat niste bani pe care i-ati imprumutat mai demult si o s-aveti noroc de o suma, neasteptata de bani. Se observa o cheltuiala, poate-i faceti o surpriza partenerului de cuplu si o sa luati bilete de vacanta acolo unde stiti ca-i place sau faceti altceva ce isi doreste.

SCORPION

– O s-ajungeti si acolo unde v-ati dorit acum doi ani sau la-nceputul anului si o sa fie un castig sufletesc. O problema din trecut revine ca sa fie rezolvata, sa puteti merge mai departe cu proiectele care or sa v-aduca succes si bani.

SAGETATOR

– O sa faceti rost de niste bani si cel mai greu o sa va fie sa-i pastrati, c-or sa va scape printre degete. E bine s-aveti grija de sanatate, sa nu recidiveze ceva din sfera bolilor cronice si sa aveti de suferit, cand cel mai simplu e sa preveniti orice boala.

CAPRICORN

– O suma de bani care poate proveni dintr-o vanzare o sa v-aduca o rezerva in cont, de care nu v-atingeti pana la concediu. Va curteaza cineva in scop de afaceri si s-ar putea sa luati in serios vreuna dintre ofertele de lucru si de care sa v-apucati – eventual – la toamna.

VARSATOR

– O sa-si faca aparitia cineva care-si doreste sa fiti impreuna si e posibil sa descoperiti numeroase puncte comune. Se poate sa va prezentati la un examen, un interviu si sa iesiti invingatori, sa faceti un pas inainte, sa v-atingeti un obiectiv pentru care munciti de multa vreme.

PESTI

– O sa aflati cat de mult va iubeste fiinta visurilor voastre si o sa capatati incredere ca relatia va fi de durata. O sa va implicati intr-o munca de echipa si-o sa va mearga bine, toata lumea o sa fie serioasa, muncitoare si-o sa va puteti prelungi colaborarea.