Horoscop 11- 17 iulie 2022. Vin vremuri tulburi pentru zodii. Luna Plina schimba tot

Saptamana din 11 iulie pana in 17 iulie 2022 incepe in faza lunii in crestere, cand corpul nostru ceresc de noapte se afla in semnul Sagetator, trece prin luna plina in semnul Capricornului, apoi intra in faza de scadere. Luna intra sub semnele Varsatorului si Pestilor. Toata aceasta serie de evenimente influenteaza stabilitatea starilor de spirit, o formulare clara a gandurilor si o succesiune de actiuni. Prin urmare, multe semne ale zodiacului vor experimenta transformari si perioade dificile in diverse domenii ale vietii.

Berbec

In ciuda faptului ca Berbecul a iesit recent din influenta lui Marte, exista inca un stil razboinic in comportamentul sau. Dorinta de a controla orice situatie si de a-si dovedi suprematia predomina chiar si in relatiile cu cei dragi. Trebuie sa incercati sa reduceti intensitatea emotiilor si sa acordati mai multa atentie familiei.

Taur

Taurul are un moment favorabil pentru a rezolva orice probleme pana in momentul lunii pline, apoi va incepe declinul energetic. Pot exista perioade de depresie si detasare de evenimentele care au loc in jur. Trebuie sa incerci sa te controlezi. Nu refuza ajutorul prietenilor sau al unei persoane dragi, acum ai nevoie de el.

Gemeni

Gemenii, in ciuda unei perioade foarte instabile, incep sa aiba noroc. Ei pot conta pe noroc in toate domeniile vietii. In plus, exista o mare probabilitate a unui jackpot mare, care poate cadea in cel mai neasteptat moment. Esti mai aproape ca niciodata de a-ti indeplini dorinta de a deveni bogat si faimos.

Rac

Raci, fiti precauti, este timpul sa castigati incredere in abilitatile voastre si sa incetati sa mergeti inapoi in orice situatie incerta. Viitorul depinde doar de hotararea si capacitatea ta de a depasi obstacolele care apar pe parcurs. In cazurile dificile, poti conta intotdeauna pe ajutorul prietenilor.

Leu

Leii saptamana aceasta vor fi probabil in centrul unui scandal pe care ei insisi il vor provoca. Nu-i mai privi pe ceilalti de sus si fii mai tolerant cu oamenii. In fiecare persoana, in primul rand, cautati virtuti, apoi neajunsurile nu vor fi atat de semnificative.

Fecioara

Saptamana aceasta, Fecioarele vor trebui sa-si controleze emotiile pentru a nu se dezlantui in cel mai inoportun moment si sa nu faca prostii. In luna plina, incearca sa iei o pauza de la chestiunile importante si relaxeaza-te in natura cu familia sau prietenii apropiati.

Balanta

Balanta va trebui sa se confrunte cu o situatie dificila si sa-si abandoneze planurile. Dar acest lucru nu ar trebui sa fie un motiv de disperare. „Cel mai bun ceas” al tau  urmeaza sa vina si va veni mult mai repede decat ai putea crede.

Scorpion

Scorpionul trebuie sa-si reconsidere planurile pe termen lung si sa invete sa traiasca pentru ziua de azi. In acest moment, este necesar pentru tine sa fii mai rational. Saptamana va trece cu o schimbare constanta de dispozitie, dar incercati sa va controlati si sa va gestionati emotiile, trecandu-le pe modul optimism.

Sagetator

Sagetatorii in aceasta saptamana ar trebui sa aiba mai multa incredere in intuitia lor, nu va va dezamagi si va va spune, fara indoiala, la ce sa acordati atentie prioritara. Acum nu este cel mai bun moment pentru afaceri serioase, asa ca, daca este posibil, incercati sa plecati in vacanta sau pur si simplu relaxati-va acasa.

Capricorn

Capricornul este considerat un muncitor incorigibil, dar chiar si el ajunge odata la limita. Se pare ca acum esti in pragul acestei limite. Prin urmare, pana cand depresia te depaseste, incearca sa te abtii de la chestiuni importante si fa-ti timp pentru tine si pentru persoana iubita. Saptamana aceasta, fa ce iti place.

Varsator

Varsatorul va petrece aceasta saptamana in treburile casnice, pe care va incerca sa le imbine cu procesele de munca. Pentru ca in ceva sa apara schimbari pozitive, este important sa nu faci mai multe lucruri in acelasi timp, ci sa stabilesti corect prioritatile. Nu refuza ajutorul celor dragi, acum ai nevoie urgent de el.

Pesti

Pestii vor avea o saptamana pe roti. Poate ca va fi o calatorie de afaceri pe distante lungi sau o calatorie placuta pe care doriti sa o faceti cu familia sau prietenii apropiati. In orice caz, calatoria va avea succes, te va inveseli si te va ajuta sa-ti atingi obiectivele.