Horia Moculescu a împlinit 82 de ani! Cum arată în prezent

Este unul dintre cei mai mari compozitori pe care i-a dat România, însă viaţa lui artistică a fost, la un moment dat, umbrită de problemele în care a fost implicat din cauza fostei soţii, Mariana.

Indiferent de problemele pe care le-a avut cu Mariana Moculescu, Horia a fost în continuare un artist desăvârşit şi a încercat pe cât posibil să separe viaţa de familie de cea profesională.

În ultimul timp, el a devenit foarte apropiat de fiica lui, Nidia Moculescu, iar acest lucru a fost demonstrat şi în ziua în care el a împlinit 82 de ani.

Pe 18 martie, imediat după ora 00.00, Nidi Moculescu a postat de Facebook un colaj în care Horia Moculescu este comparat cu nimeni altul decât Karl Lagerfeld. Asemănarea vine deoarece în fotografia în care este Horia Moculescu se află şi o pisică. Mai mult decât atât, maestrul apare în pijama şi halat.

„Nu, că trebuia să fac colajul ăsta! La mulţi ani, tati! La 82 de ani, trebuie să te pun pe Facebook! Te iubesc enorm şi îmi doresc să mai trăieşti încă pe atât! Îţi mulţumesc pentru tot! Ti! Moculescu Horia“, a scris Nidia pe celebra reţea de socilaizare.