Gina Pistol despre relația cu Smiley: Iata si raspunsul lui Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de un an, dar încă se feresc de ochii lumii, din motive doar de ei știute.

Cu toate că încearcă să țină secretă relația, în presă mai scap informații legate de cei doi. Cel care a vorbit cel mai mult despre relația celor doi este chef Cătălin Scărlătescu, prieten cu frumoasa vedetă.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că Gina Pistol ar urma să fie cerută în căsătorie foarte curând.

Faimosul bucătar a dezvăluit că Gina Pistol este îndrăgostită, că acum e fericită dar că lui îi e teamă că aceasta va suferi.

Tot Cătălin Scărlătescu a mărturisit că se apropie o nuntă, el intuind că ”Ginuța noastră va fi cerută în curând”.

Gina Pistol vrea să devină mamă

Gina nu simte însă nimic. Nu are nicio premoniție, niciun semnal, nimic. Cel puțin așa a declarat focoasa blondă, invitată fiind într-o emisiune TV.

”Mă văd mai degrabă mamă decât mireasă. Norocul meu că am fost (n.r. mireasă) de atâtea ori în ședințe foto și știu cum arăt”, a spus Gina Pistol cu un zâmbet amar.

Se pare că vedeta ajunsă la vârsta de 37 de ani chiar își dorește să aibă un copil. În presă au apărut în ultima perioade mai multe informații care spuneau că Gina Pistol ar fi fost însărcinată. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi doar informații eronate.

La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au fost într-o vacanță exotică. Nu s-au pozat nici de această dată împreună, însă din imaginile postate de amândoi, aproape în același moment, e clar că se aflau în același loc.

Smiley a fost întrebat într-un interviu cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care cu siguranță a bucurat-o nespus de mult pe frumoasa Gina Pistol. ”Cred că femeia cu care sunt este cea ideală”, a declarat Smiley.