Gică Hagi a implinit astazi 54 de ani, iar de ziua lui a donat casa părintească unei familii nevoiaşe

Gică Hagi a donat casa părintească în care s-a născut şi a crescut, în comuna Săcele din Constanţa, unei familii nevoiaşe.

Multimilionar în euro, ‘Regele’ fotbalului românesc a donat casa părintească unei familii din comuna în care s-a născut.

Întâmplător sau nu, familia nevoiaşă care stă acum în casa lui Hagi este formată din părinţi şi cinci copii, la fel ca şi în cazul lui Gică Hagi.

Cea care a primit casa este Liliana, femeia care s-a îngrijit de locuinţă în ultimii ani. Potrivit jurnaliştilor Libertatea, Liliana l-a lăsat să locuiască în casă pe unul dintre băieţii săi, care, la rândul său, are propria familie.

Casa părintească a lui Gică Hagi a ajuns la un moment dat în posesia unei alte familii din comună, însă ‘Regele’ a vrut să respecte ultima dorinţă a mamei sale, astfel că a răscumpărat-o.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Gică Hagi a fost nevoit să cumpere altă casă pe care a dat-o la schimb familiei care locuia în casa părinţilor săi.

Născut pe 5 februarie, în casa părintească, Gică Hagi a locuit până la vâsta de nouă ani în comuna Săcele.

Autorităţile locale s-au mândrit cu faptul că Hagi s-a născut în comuna lor şi chiar au notat acest lucru pe un indicator rutier situat la intrarea în comună.

Ulterior, indicatorul a fost schimbat, la fel ca şi informaţia despre Gică Hagi.