Gestul acesta topește inimile tuturor femeilor! Ce ritual are Prințul William în fiecare dimineață

Fiica Prințului William, Charlotte, adoră să aibă tot felul de codițe, iar asta nu este deloc o misiune ușoară pentru părinții ei, însă tatăl micuței prințese este ”răspunzător” de coafura ei.

De asemenea, Charlote iubește să poarte și diverse accesorii pentru păr, iar ducele de Cambridge trebuie să se conformeze.

Prințul William (36 de ani) a mărturisit că el este cel care îi face părul micuței Charlotte (3 ani), dar a recunoscut că nu este tocmai un expert. Ducele de Cambridge a reușit, totuși, să învețe să-i facă o coadă fetiței lui.

În timpul unei vizite recene în Blackpool, prințul William a vorbit cu localnicii și s-a confesat unui tată că a învățat, în sfârșit, să-i facă o coadă fetiței lui de trei anișori. Cu toate acestea, ducele de Cambridge i-a spus să nu încerce și el, pentru că este un adevărat „coșmar”.

„Să nu încerci să faci o coadă (de cal n.r) fetiței tale! E un coșmar! Am învățat să fac doar asta deocamdată, pentru că încă nu are destul păr pe care să exersez și alte lucruri”, i-a spus William bărbatului, potrivit Daily Mail.