Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea după divorț !? Ce cadou a primit de 8 martie

Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea după divorț? Asta e marea întrebare care stă pe buzele tuturor după ce au văzut ultima fotografie publicată de Antonia pe contul ei de Instagram.

Se iubesc de ani buni și au împreună doi băieți. Iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să-i vadă pe Alex Velea și Antonia pășind împreună în fața altarului. Iar acum… lucrurile par să se concretizeze. Cel puțin asta reiese din ultima fotografie publicată de Antonia pe contul ei de Instagram.

Artista a primit cadou de 8 Martie de la Alex Velea un inel care ridică multe semne de întrebare. Nu pare să fie bijuteria clasică de logodnă însă… cine știe?! Poate cât de curând vom asista la nunta mult așteptată!

”Mulțumesc, iubitule!”, a scris Antonia.

Alex Velea și Antonia se cunosc din 2009

Cei doi se știau din 2009 și au fost prieteni câțiva ani. A urmat o perioadă în care nu s-au mai văzut, însă s-au reîntâlnit după divorțul Antoniei. În 2012 s-au îndrăgostit fulgerător, iar de atunci sunt un cuplu… formidabil.

”Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, spune alex Velea, iar Antonia confirmă.

În ceea ce o privește pe Antonia, frumoasa vedetă își amintește cu plăcere momentele în care Alex încerca să o cucerească.

Păi cum să vă spun… Mi-l amintesc pe Alex cum încerca să mă cucerească pur și simplu prin caracterul lui, prin felul lui de a fi. Este un bărbat respectuos, mă făcea să râd și am avut chimie de la început. Repet, totul a fost cumva treptat, adică nu a fost vreo chimie sexuală sau ceva de acest gen”.

Alex Velea și Antonia sunt fericiți și se citește asta în tot ceea ce spun.

”Am fost, practic, supuși unui test al destinului, căruia i-am făcut față cu brio. Pentru că noi am simțit că Dumnezeu ne-a dat iubirea asta și noi trebuie să avem grijă de ea. Și uite că s-a concretizat printr-o familie: avem doi băieți, avem și o fată și suntem fericiți”, a mai spus Velea.