Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta

Gabriela Cristea a venit cu o vește neașteptată! Prezentatoarea de televiziune amână nunta cu Tavi Clonda din cauza celei de-a doua sarcini a moderatoarea TV.

În urmă cu patru ani, cei doi s-au căsătorit civil, urmând ca la ceva vreme să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, însă nu a fost să fie.

Întrebată recent când va avea loc nunta cu partenerul ei de viață, îndrăgita prezentatoare a spus:„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă.

Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”.

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta

Cât despre cea de-a doua sarcină și felul în care se simte, prezentatoarea a declarat că se simte cât se poate de bine, însă a avut parte și de momente dificile.

„Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba.

M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine.

Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă” , a declarat vedeta.

Despre unul dintre momentele delicate a vorbit în urmă cu ceva timp. Gabriela Cristea a povestit că a avut laringită, pe care a tratat-o, dar în urma căreia a suferit mult.