Delia împlinește azi 37 de ani. Ce își dorește artista de ziua ei de naștere

Delia împlinește azi 37 de ani. Artista a dezvăluit ce își dorește cel mai tare de ziua ei. Ocupată cu filmările la emisiunea iUmor de la Antena 1, Delia Matache le-a mărturisit colegilor care ar fi cadoul perfect pentru aniversarea ei. „Mi-aș dori lucruri folositoare.”, a spus cântăreața.

Delia face azi 37 de ani. Cântăreața vrea o grămadă de cadouri de ziua ei. „Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu.

Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț.”, le-a transmis Delia colegilor de la iUmor.

Delia face 37 de ani și de ziua ei, artista știe mai mult ce nu își dorește, decât ce ar vrea drept cadou.

„Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa!

Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunica și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj.

Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele.

Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos.”, a spus sărbătorita.

Delia este foarte ocupată de ziua ei cu filmările la emisiunea iUmor de la Antena 1. Chiar dacă probabil va avea parte de o cină romantică spre seară este posbil și ca acest lucru să nu se întâmple.

Ea și soțul ei, Răzvan, sunt firi pragmatice. „Niciunul nu e romantic dintre noi, pentru că niciunul nu-și dorește să fie romantic și niciunuia nu-i place romantismul”, a povestit Delia.

Delia împlinește azi 37 de ani! Își dorește un copil

Dacă oficial Delia nu își dorește mare lucru de ziua ei, se pare că artista și-ar dori în viitorul apropiat un copil. „Delia vrea să se retragă din muzică un an.

Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta şi într-o emisiune la radio. Se gândeşte să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta.”, a povestit o amică a artistei. Chiar și Delia a confirmat acest lucru.

Nepoțica sa a făcut-o să își dea seama că vrea să fie mamă „Oana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! #amzis”, a scris Delia pe o rețea de socializare.