Fiul lui Michael Jackson demonstrează că nu mai e un băiețel. La 21 de ani, este un bărbat responsabil. A dezvăluit de ce ieșeau în public cu fețele acoperite

Prince Jackson, fiul mai mare al regretatului megastar Michael Jackson demonstrează în fiecare zi că nu mai este un băiețel, așa cum îl știa toată lumea. El s-a transformat într-un bărbat frumos, a devenit un om de afaceri de succes și are grijă ca numele tatălui său să nu fie uitat.

Tânărul de 21 de ani susține că nu a trecut încă peste moartea tatălui său, deși au trecut opt ani de atunci. Mai mult, în memoria acestuia, și-a făcut pe picior un tatuaj impresionant.

Mai exact, a stat 9 ore într-un salon de tatuaj pentru a-i fi pictată imaginea tatălui său, care în 2009 s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani.

Tatuajul îl reprezintă pe Michael, regele muzicii pop, în una dintre pozițiile lui celebre de dans, cu picioarele încrucișate și cu mâinile ridicate, pe una purtând celebra mănușă albă, și având aripi de înger.

Prince a vorbit deschis, într-un interviu rar, despre moartea tatălui său într-o emisiune, dar și cât de frumoasa era viața alături de Michael.

Tânărul a povestit că i-a luat destul de mult să realizeze că tatăl lui este un megastar. „Mi-a luat ceva, chiar și azi, nu cred că faima tatălui meu are același impact asupra altor oameni așa cum are asupra noastră…pentru că el era tatăl nostru, tăticul nostru”, a spus Prince.

Michael Jackson a fost cel mai bun tată din lume

„Cred că am realizat cu adevărat când am văzut câteva filmări din timpul concertelor lui. Eram obișnuiți să vedem femei care leșină când își văd artiștii favoriți, dar ne-a impresionat faptul că vedeam că leșină și bărbați mușculoși.Eram ceva de genul:<< OK, aici se întâmplă altceva>>, a mai spus acesta.

Prince recunoaște că Michael a fost cel mai bun tată din lume și îi încuraja în tot ce făceau. „Pe măsură ce creșteam tata ne spunea mereu:<< Nu mă interesează ce faci în viață, atâta timp cât ești fericitși ești cel mai bun la ceea ce faci. Dacă vrei să fii portar la un liceu, atunci ar trebui să fii cel mai bun portar>>.

Așa că, eu cred că el ne-ar fi susținut mereu și ne-ar fi sprijinit în toate încercările noastre”, a mai povestit el.

A înființat o organizație caritabilă și o companie de producție

Tânărul recunoaște că vrea să facă tot ce îi stă în putință ca să-și facă tatăl mândru de el. Prince a pus bazele unei organizații caritabile „Heal LA”, în care s-a inspirat după cea a lui Michael, „Heal the World“, și are grijă de copiii abuzați și de oamenii străzii.

De asemenea, el a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui și și-a făcut propria companie de producție, „King’s Son (n.r.fiul regelui) Productions”. Acesta realizează videoclipuri pentru artiști celebri, însă susține că va încerca să stea cât mai mult departe de lumina reflectoarelor.

“ M-am născut Prince (n.r.-prinț) și acesta a fost numele care mi-a fost dat, dar tatăl meu și-a câștigat titulatura de „Regele pop”, după ani întregi de muncă, antrenamente și multe sacrificii pe care le-a făcut să ajungă acolo.

Așa că este o formă de motivare. Numele meu e Prince, dar pentru a-mi atinge scopurile sunt fiul regelui. O să muncesc din greu să-mi câștig acest renume”, a mai spus el.

A dezvăluit de ce ieșeau în public cu fețele acoperite

Prince a dezvăluit și de ce tatăl lui nu îi lăsa să iasă în public decât cu fețele acoperite. Acesta susține că Michael insista ca ei să poarte măști ca să se asigure că el, Paris și Blanket vor putea să-și păstreze propriile identități și să poate să se bucure de viețile lor fără să fie asaltați de paparazzi.

Astfel, ei puteau să iasă în public fără el ca niște copii normali, pentru că fețele lor nu fuseseră niciodată fotografiate . „Ne-a spus că motivul pentru care vrea să purtăm măști este pentru că vrea ca noi să ne bucurăm de propriile noastre vieți fără el”, a spus acesta.