A fost supranumită „Regina Telenovelelor”, dar a renunțat la actorie ca să aibă grijă de copiii ei. Pentru ea familia este pe primul loc. Thalia are o familie superbă, iar fiul cel mic e bucățică ruptă din ea

Thalia este una dintre cele mai iubite artiste mexicane și a fost considerată regina telenovelelor după rolurile de excepție în „Marimar” și „Sărmana Maria”, însă a renunțat la actorie ca să se dedice familiei.

Vedeta este foarte discretă când vine vorba de copiii ei, pe care nu-i lasă să apară în lumina reflectoare, însă aceasta postează pe Instagram din când în când imagini cu ei.

Celebra actriță are o familie superbă și aceasta are de ce să fie mândră, având niște copii foarte frumoși.

Thalia are cu Tommy Mottola, cu care este căsătorită de 17 ani, o fată de 10 ani, Sabrina Sakae Mottola Sodi, și un băiețel Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 7 ani. Însă, fiul ei seamănă perfect cu ea, moștenind toate trăsăturile ei, în timp ce fata seamănă mai mult cu tatăl.

Băiatul îi seamănă perfect

Frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor”, pentru rolurile din „Sărmana Maria” sau „Marimar”, a împlinit recent 46 de ani, dar în loc să îmbătrânească, cântăreața pare că întinerește. Aceasta este foarte implicată în creșterea copiilor ei și spre deosebire de alte vedete nu apelează la bone ca să-i lase în grija lor, ci ea și soțul ei își cresc singuri copii.