Eu sunt lumina! Imaginea lui Iisus apare pe cer cand soarele razbate printre nori deasupra Italiei

Imagini remarcabile dezvaluie ceea ce pare a fi o figura a lui Iisus care apare deasupra unui oras italian

Alfredo Lo Brutto, din Agropoli, Italia, a capturat imaginile incredibile in orasul natal, vineri

El a explicat ca adesea nu impartaseste fotografiile in mediul social, dar nu a putut astepta sa posteze aceste fotografii

Au aparut imagini dramatice care arata ceea ce seamana cu o imagine stralucitoare a lui Iisus deasupra unui oras italian, pe masura ce lumina soarelui erupe prin nori.

Alfredo Lo Brutto, din Agropoli, Italia, a surprins silueta care apare prin cerul cenusiu deasupra marii in timp ce se afla in casa lui.

Forma creata de spectacolul de lumina spectaculos, la apusul de vineri, parea sa semene cu statuia renumita a lui Hristos din Rio de Janeiro, Brazilia.

Alfredo a spus: „Am fost incantat de priveliste. Nu prea impartasesc poze pe internet, dar cand am facut-o pe asta, am simtit imediat ca ar trebui ca alti oameni sa o vada, pentru ca era atat de frumoasa.”

Lumina neobisnuita de pe cer pare sa arate o imagine a lui Iisus, asa cum apare deasupra Marii Tireniene, odata ce lumina soarelui trece prin nori.

In mijlocul unui apus spectaculos, fenomenul neobisnuit din nori are o asemanare cu statuia renumita a lui Hristos din Rio de Janeiro, Brazilia, si creeaza iluzia unei persoane care sta in picioare cu bratele intinse.