Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019. Cum este afectata fiecare zodie

Prima eclipsă de soare din 2019 va avea loc pe data de 6 ianuarie. Eclipsa de soare de pe 6 Ianuarie 2019 aduce oportunități din punct de vedere profesional. Ce se întâmplă cu fuecare zodie.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii care nu vor fi mulțumiți de ceea ce se întâmplă la locul de muncă pot să își dea demisia, să înceapă să caute un alt loc de muncă în paralel, să se asocieze cu persoane ce dispun de anumite relații. Faceți o listă în jurul acestui moment cu ceea ce doriți să realizați în următorii 30 de ani.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Taur

Legăturile cu străinătatea sunt bine conturate, posibil să primiți o ofertă tentantă. Taurii care doresc să avanseze la locul de muncă realizează că trebuie să studieze mai mult, să se perfecționeze, să devină experți.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Gemeni

Prima Eclipsă anului activează pentru nativii Gemeni casa banilor, un astfel de moment a mai avut loc și anul trecut, pe data de 13 Iulie, prin urmare tot ce s-a conceput în acea perioadă acum va avansa, va trece la un alt nivel. Gemenii încep anul într-o notă mult mai dinamică, din punct de vedere financiar.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Rac

Prima eclipsă din 2019 va avea loc pe elementul Capricorn, semn ce guvernează casa căsătoriei. În jurul datei de 6 Ianuarie, veți simți nevoia de a da curs unei tentații, de a trece la un alt nivel relația, de a concepe un copil etc.

Acest moment astral se va resimți 2-3 săptămâni înainte și după.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Leu

Această eclipsă parțială de soare vă va aduce noi obiceiuri necesare. Această eclipsă solară are rolul de a te ajuta să te relaxezi, să te eliberezi de muncă și de rutină. Este momentul perfect pentru relaxare, pentru acea “rutină” de wellness pe termen lung, unul care facilitează răbdarea și perseverența .

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Fecioară

Vibrațiile acestui moment astral nativii Fecioară le-au simțit din Noiembrie 2018, iar acum, în jurul acestei date, sunt mai pline de fericire, bucurie, iubire decât niciodată. Țin să transmit Fecioarelor că în 2019 trebuie să iasă din zona de confrot, să riște, pentru a ajunge să se bucure de izbândă.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Balanță

Acest eveniment astral activează casa familiei, nativii Balanță în jurul acestei date pot să afle unele informații despre părinți, frați, parteneri, copii etc.

De fapt, acest surplus energetic vă ajută în a trece la un alt pas într-o relație, să vă mutați împreună. Balanțele singure acum pot să conștientizeze că este momentul în care să își dorească o familie, să vină cu o inițiativă față de partener de a pleca într-un alt stat.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Scorpion

Pentru nativii Scoprion primul eveniment al anului 2019 este binevenit, plus că voi ați anticipat incă din Noiembrie 2018 faptul că va veni un moment în viitorul apropiat în care veți primi o propunere de colaborare din punct de vedere financiar.

După acest eveniment o să realizați să ceilalți încep să depindă de voi, de aceea se observă că în vitor să cereți mai mulți bani pe serviciile voastre.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Săgetător

După un an de muncă asiduă, acest eveniment astral vă aduce încredere în forțele proprii, Eclipsa de Soare activează pentru voi casa banilor, ceea ce reprezintă o veste extrem de bună, având în vedere faptul că din Noiembrie 2018 tot încercați să implementați un proiect, lucrați la un vis.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Capricorn

2019 începe furtunos pentru nativii Capricorn, de fapt tendințele de schimbare au venit de la finele lunii Noiembrie 2018.

Incepeți o nouă etapă în viața voastră. Pentru fiecare nativ va reprezenta altceva acest influx astral. Cei care sunt născuți în jurul datei de 6 Ianuarie vor avea parte de schimbări radicale de situație.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Vărsător

Începutul lui 2019 aduce nativilor Vărsător oportunități din punct de vedere profesional, chiar dacă această Eclipsă este în apropierea Sărbătorilor.

Sunt șanse să vă implicați în proiecte de anvergură, să vă remarce potențialul manifestat la locul de muncă un șef, veți fi recomandați.

Atenție totuși la excese, starea de sănătate începe să pună probleme, de la finele lui Noiembrie 2018 ați început să manifestați unele distuncționalități, după acest eveniment dacă vă simțiți rău, vă recomandăm să mergeți la medic.

Eclipsă de Soare, 6 ianuarie 2019 Pești

Primul eveniment al anului 2019 pentru nativii Pești aduce posibilitatea de a rezolva unele probleme sociale, legătura cu mediul exterior este foarte puternic influențată de acest influx astral.

Peștii nu vor mai tolera pe oricine în viața lor, vor face o curățenie generală printre prieteni, chiar dacă mulți se vor simți singuri, vor fi împliniți cu aceste decizii, întrucât nimeni nu îi mai judecă.