Cea mai batrana femeie din lume! A implinit varsta de 116 ani la inceputul lui 2019 si spune ca viata ei a fost plina de incercari

Femeia se numeste Kane Tanaka si a implinit varsta memorabila de 116 ani, chiar la inceputul anului.

Cea mai batrana femeie din lume e originara din Japonia, si in prezent locuieste in orasul Fukuoka. Ea a implinit varsta de 116 ani pe data de 2 ianuarie din 2019, si se bucura de viata lunga pe care a ajuns sa o duca, fara probleme deosebite de sanatate.

Ce mananca in fiecare zi cea mai batrana femeie din lume?

La aniversarea cu numarul 113, femeia a povestit in cadrul unui interviu cum arata viata la o asemenea varsta inaintata, pe care toti ne dorim s-o prindem!

„Daca tot am ajuns atat de departe, si am atat de multi ani, nu prea am de ales! O sa incerc mai tare de acum inainte! Voi face tot ce imi sta in puteri sa ma mentin”, povestea Kane Tanaka.

Articolul continuă după reclame

Cea mai batrana femeie din lume e inca lucida si are are putere sa se ingrijeasca, desi se foloseste si de un cadru special, pentru mobilitate. Femeia din Japonia s-a nascut in anul 1903 si certificatul sau de nastere a fost verificat in vara anului trecut, atunci cand ea a fost declarata cea mai batrana de pe intreaga planeta.

Desi spune ca viata ei a fost plina de incercari, Kane Tanaka e recunoscatoare pentru ajutorul pe care l-a primit mereu din partea familei sale. De asemenea, spune ca somnul a jucat un rol important in traiul longeviv. Un alt secret al vietii lungi a fost pentru femeia din Japonia sa aiba tot timpul speranta in suflet.

In luna iulie din 2018, cea mai batrana femeie din lume a povestit ca isi doreste sa atinga varsta de 120 de ani. Aceasta a povestit si ce mancaruri a ales mereu, astfel incat a trait atat de mult.

In fiecare zi, Kane Tanaka a consumat orez, peste de mici dimensiuni, alaturi de supa si foarte multa apa. Batrana a mai marturisit ca apetitul sau foarte mare a ajutat-o sa traiasca atat de mult, alaturi de pofta de dulciuri, dar si faptul ca a baut cate trei cafele pe zi.