Dumnezeu știe de ce intră unii oameni în viața noastră și de ce ne parasesc

Mulți oameni spun că nu pot explica ce se întâmplă atunci când întâlnesc o anumită persoană și se simt atât de apropiați de ea și se înțeleg atât de bine, de parcă s-ar cunoaște de 1000 de ani.

Există un motiv pentru care Dumnezeu trimite unele persoane în viața noastră, și apoi le lasă să plece.
Noi unităm că Dumnezeu face lucrurile în așa fel încât să ne apropiem de unii oameni, pentru că avem nevoie de ei să învățăm câte ceva de la ei chiar în momentul acela. Ei ne învață lecții importante sau ne ajută să ne descoperim pe noi înșine.

Există un motiv pentru care Dumnezeu ne scoate oameni pentru care să ne bată inima mai tare când îi întâlnim și ne înțelegem cu ei mai bine decât cu orice altă persoană. Este important în viața noastră ce fel de oameni atragem lângă noi, aceasta este frumusețea sorții.

Dumnezeu ne trimite în calea noastră întotdeauna oamenii de care avem nevoie în perioada respectivă. El întotdeauna ne dă răspunsurile la întrebările pe care ni le punem în interiorul nostru.

Trebuie să ne apropiem de acești oameni, pentru a ne ajuta să ne descoperim pe noi înșine, să găsim ”luminița de la capătul tunelului” în momentele dificile.

Problema este că noi în cele mai multe cazuri încercăm să ținem acești oameni lângă noi, dar ei au altă menire.

Acești oameni nu îi întâlnim să stea lângă noi o viață întreagă, Dumnezeu îi scoate în drumul nostru pentru o perioadă scurtă, să ne ajute să înțelegem acei oameni care vor sta lângă noi toată viața.

Nu trebuie să ne întristăm când acești oameni pleacă de lângă noi, trebuie să înțelegem că soarta nu ar lua de la noi ceva frumos, trebuie doar să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Dacă persoana respectivă ar rămâne cu noi, atunci s-ar strica frumusețea aceastei legături și lucrurile nu ar avea sens.

Este important să știm că există oameni care vor fi lângă noi doar o perioadă scurtă, doar cât avem nevoie de ajutorul lor.

Poate că acești oameni sunt niște îngeri, care sunt trimiși în viața noastră, pentru a ne vindeca sufletul și să devenim oameni mai buni. Când li se termină această menire, ei vor dispărea din viața noastră, pentru a ajuta și alți oameni.

Poate că acești oameni ne vor învăța să renunțăm la trecut, să ne vindecăm sufletul și inima.

Atunci când ne vom întâlni cu persoanele care sunt menite să fie cu noi toată viața, vom știi, pentru că vom înțelege diferența dintre oamenii care îți ating mâna și cei care îți ating sufletul!