Dragos Bucur revine la Visuri la cheie. Ce se intampla cu actualul prezentator

Vesti bune pentru fanii actorului care il indrageau in rolul de prezentator tv. Dupa 1 an de pauza, revine la emisiunea care i se potriveste.

Dragos Bucur revine la Visuri la cheie. In prezent, emisiunea are 6 sezoane la activ. Primele patru au fost prezentate de actor, iar urmatoarele doua au fost prezentate de actorul Corneliu Ulici. Timp de 1 an, Dragos Bucur a renuntat la postul de prezentator al emisiunii Visuri la cheie, marca PRO TV.

Dragos Bucur si-a motivat absenta spunand ca „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spun reprezentanții Pro TV.

Dragos Bucur revine la Visuri la cheie

Articolul continuă după reclame

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.

A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie.

Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet.”

Corneliu Ulici nu mai prezinta Visuri la cheie

”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine”, a spus acesta, citat de paginademedia.ro.