Doar amintirea a mai rămas din Tanța lui Teo. Actriţa Nuami Dinescu e total schimbată

Actrița Nuami Dinescu a trecut prin multe transformări uluitoare de când era partenera de emisiune a mult mai celebrei Teo Trandafir.

La 55 de ani, fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir a dat jos vreo 10 kilograme, şi-a schimbat culoarea părului şi este mult mai optimistă.

În ceea ce privește silueta, Nuami Dinescu nu vrea să se laude, spune doar că se menține ocupată, iar asta o ajută și îi dă o stare de bine.

Transformarea ei nu a trecut neobservată fanilor. „Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o bună prietenă.

Iar alta a adăugat „Măi, măi, dar tu înflorești pe zi ce trece! Se vede pe chipul tău că îți este bine”.

În 2013, Nuami a scris o carte intitulată sugestiv: „Eu nu sunt Tanţa”. „O iubesc pe Tanţa. Eu am vrut ca cei care o ştiu pe Tanţa să o cunoască şi pe Nuami, aşa e cinstit.

Pentru că nu aş vrea să mă opresc la un personaj, la Tanţa. Şi aş fi vrut să nu mă confunde cu ea, pentru că nu e la îndemâna niciunui actor să fie doar un personaj.

E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Şi atunci Tanţa stă puţin în concediu – am scris în carte unde e plecată! – şi noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cărţii, potrivit evz.ro.