Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Kate Middleton și Meghan Markle au atras toate privirile la nunta Prințesei Eugenie

O nouă nuntă regală la Capela St. George din Castelul Windsor, la cinci luni după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Prințesa Eugenie, nepoata reginei și a noua în succesiunea la tron, s-a căsătorit cu un om de afaceri. De la nunta prințesei nu puteau lipsi Kate Middleton și Meghan Markle.

Deși au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a nu eclipsa mireasa, Kate Middleton și Meghan Markle tot au atras privirile tuturor la nunta Prințesei Eugenie vineri, 12 octombrie.

Kate Middleton a venit însoțită de Prințul William, dar și de cei doi copii mai mari, care au jucat un rol important în cortegiul nupțial.

La numai cinci luni de la propria nuntă Meghan Markle s-a întors la capela St. George împreună cu Prințul Harry. Cele două cupluri au stat împreună alături în biserică, în timpul ceremoniei.

Aproape toţi membrii marcanţi ai familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a și Prințul consort Philip, au participat la nuntă.

Singura absență notabilă a fost cea a soției Prințului Charles, Camila. Oficial, ducesa de Cornwall a avut un alt angajament în Scoția, însă gurile rele spun că aceasta ar avea o relație dificilă cu părinții miresei, Prințul Andrew și Sarah Ferguson.

Cum s-au îmbrăcat kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Kate Middleton a purtat o rochie fucsia deasupra genunchilor, cu mâneci trei sferturi și umerii evidențiați. Ducesa de Cambridge a respectat protocolul impus de asemenea evenimente și a purtat pe cap o pălărie cu flori și voaletă, în aceeași nuanță cu rochia. Pantofii stiletto grena au întregit ținuta Alexander McQueen.

Pentru nunta Prințesei Eugenie, Meghan Markle a ales o ținută foarte sobră, de la designerul ei preferat, Givenchy. Meghan a purtat bleumarin din cap până-n picioare.

Ducesa de Sussex a ales o rochie până la genunchi, iar pe deasupra a purtat un pardesiu tunică, cu buzunare cu clapetă. Asemenea tuturor invitatelor la nuntă, Meghan a purtat o pălărie, modelul ales fiind unul discret, cu pene. Ducesa și-a completat ținuta cu un cluch bleumarin și pantofi stiletto în aceeași nuanță.

Cine este Prințesa Eugenie

Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, este fiica cea mare a Prințului Andrew. În vârstă de 28 de ani, prințesa s-a căsătorit vineri cu Jake Brooksbank, un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an.