Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a vorbit pentru prima oara despre divort

Diana Simion a fost mereu tacuta si subtila si nu a vorbit mai deloc despre divort. Pana acum.

Razvan si Diana Simion s-au despartit in urma cu 5 ani, insa inca mai apar discutii si ipoteze cu privire la cauza divortului si relatia din prezent dintre ei.

Pentru a lamuri situatia, Diana a spus ce se intampla cu adevarat.

„Am admirat mereu la Răzvan, în toți cei 15 ani trăiți împreună, discreția și atenția cu care a avut grijă de intimitatea noastră, de viața noastră privată, și trebuie să recunosc că mă întristează să văd cum, din nevoia de a-și anula regretele și sentimentele de vinovăție (pe care le-am simțit amândoi într-o mai mică sau mai mare măsură), alege acum să nege și să modifice amintirile noastre minunate și momentele fericite, nu puține, de care am avut parte.

Am trăit împreună o bună bucată din viețile noastre, am crescut împreună, am crezut împreună în tot ceea ce a însemnat „noi”, am fost cei mai buni prieteni, ne-am sprijinit și susținut în cea mai frumoasă perioadă a vieții, dar și cea mai grea, anii tinereții, când nu ai nimic în afară de entuziasm și două inimi întregi, și construiești totul de la zero…”, a spus Diana Simion.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni.

(Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi.

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a continuat aceasta.