Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld! Locuința este spectaculoasă

Karl Lagerfeld a fost unul dintre cei mai apreciați creatori de modă.

Designerul a reinventat casa Chanel și s-a aflat la conducerea departamentului de creaţie încă din anul 1983. Totodată, creatorul de modă a ocupat aceeași poziție de conducere al casei de modă Fendi.

 

Karl Lagerfeld a provenit dintr-o familie înstărită, lucru care i-a permis să studieze la o şcoală privată. În final a ajuns la Paris, unde a optat pentru desen şi istorie.

Anul 1955 a fost rampa sa de lansare în lumea modei. Karl a participat la o competiţie de design, unde a câştigat premiul pentru cel mai bun palton. A fost asistent pentru Pierre Balmain, dar colabora şi cu Jean Patou.

Karl Lagerfeld a avut o avere impresionantă, estimată la peste 200 de milioane de dolari. Designerul nu a fost căsătorit și nu a avut copii.

Singura sa alinare, din 2011, a fost pisica sa Choupette. Creatorul a spus în repetate rânduri că tine atat de mult la ea încât nici nu ia în considerare să își doneze averea sau să le-o lase rudelor.

Potrivit presei internaționale, pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câștigat în ultimii ani aproape 3,2 milioane de dolari din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura.