Dezvăluirea unei stiliste: „În urmă cu cinci ani designerii de top refuzau să o îmbrace pe Meghan Markle“

O stilistă britanică a felicitat-o pe Meghan Markle pentru felul impecabil în care a arătat în ziua căsătoriei cu prinţul Harry şi a dezvăluit că mai mulţi designeri de top au refuzat să îi ofere ţinute actriţei la începutul carierei.

Fosta actriţă americană Meghan Markle (36 de ani) a arătat superb în ziua în care s-a căsătorit cu prinţul britanic Harry (33 de ani), purtând la ceremonie o rochie Givenchy, iar la petrecerea de nuntă o creaţie Stella McCartney, însă nu întotdeauna designerii s-au întrecut să o îmbrace.

Stilista Juliet Angus a ţinut să o felicite pe actuala ducesă de Sussex şi să sublinieze ce întorsătură a luat viaţa fostei actriţe.

„Îmi amintesc cum în urmă cu cinci ani încercam să-mi ajut prietena, care în acel moment era stilista ei, şi niciun designer important nu voia să-i împrumute ţinute lui Meghan Markle pentru un eveniment care avea loc chiar în Londra“, a scris Angus pe Instagram, potrivit Daily Mail.

Făcând o trimitere la celebra scenă din „Pretty Woman“, când Julia Roberts este cea care râde la urmă după ce o vânzătoare refuză să o servească, stilista a continuat sugerând că designerii se vor bate acum să-i creeze ţinute:

„Foarte bine, acum nu vei mai avea această problemă. O mare greşeală! Uriaşă“ Nu este deocamdată clar la ce eveniment se referă, însă Meghan Markle a fost în Londra în noiembrie 2013 şi a participat la premiera filmului „The Hunger Games: Catching Fire“ (foto jos) şi la gala Global Gift.

Actriţa filma la momentul respectiv pentru al patrulea sezon al serialului „Suits“, însă nu era un nume de rezonanţă în Marea Britanie, acesta fiind şi motivul pentru care designerilor importanţi nu li se părea avantajos ca ea să le promoveze creaţiile.

Meghan Markle, pe covorul roşu al premierei filmului „Hunger Games“ din 2013

Acum însă lucrurile stau exact invers, Meghan Markle devenind una dintre cele mai cunoscute femei din lume după căsătoria cu prinţul Harry al Marii Britanii. Pentru nunta regală de pe 19 mai, ducesa de Sussex a apelat la doi dintre cei mai apreciaţi designeri din lumea modei – Clare Waight Keller de la Givenchy şi Stella McCartney.

Rochia de mireasă extreme de elegantă, cu un voal din mătase lung de cinci metri, a costat peste 200.000 de dolari. Trena, brodată manual cu elemente din flora specifică din cele 53 de state din Commonwealth, a necesitat sute de ore, iar designerii au fost nevoiţi să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.

Într-o declaraţie de presă, Clare Waight Keller a spus: „A fost o experienţă extrem de satisfăcătoare să o cunosc pe Meghan personal şi va rămâne întotdeauna în sufletul meu. Casa Givenchy îi doresc ei şi prinţului Harry multă fericire pe viitor.“

Şi Stella McCartney s-a arătat entuziasmată că a contribuit la marele eveniment prin ţinuta sexy pe care soţia prinţului Harry a purtat-o la petrecerea de nuntă şi care ar fi costat aproximativ 90.000 de dolari.

„Sunt atât de mândră şi onorată că am fost aleasă de Ducesa de Sussex să-i creez rochia de seară şi să-mi reprezint breasla. A fost cu adevărat unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea şi sunt mândră de întreaga mea echipă“, a declarat McCartney.

Ducele şi ducesa de Sussex s-au schimbat pentru petrecerea de seară