Destinul tau este scris in ultima cifra a anului in care ai venit pe lume

Ultima cifra a anului de nastere are un inteles sacru unic. Cu ajutorul calendarului antic chinezesc, toata lumea poate afla aceasta valoare si isi poate calcula propria soarta.

Potrivit horoscopului estic, pe Pamant exista cinci elemente: Apa, Foc, Metal, Pamant si Lemn. Fiecare nou-nascut apartine uneia dintre ele.

Fiecare element are propriul sau potential, oferind oamenilor un caracter special, un mod de gandire, obiceiuri, preferinte si abilitati.

Iata ce spune ultima cifra a anului de nastere:

Elementul Pamant (8, 9)

Oamenii elementelor Pamantului se disting prin incredere si rabdare. Ei sunt responsabili, atenti la rude si prieteni apropiati. Fortele terestre ii inzestreaza cu o intuitie si ambitie bine dezvoltate. Ei sunt echilibrati, obisnuiti sa rezolve problemele in conformitate cu un plan predeterminat fara emotie inutila.

Oamenii cu elementul pamant au un sentiment excelent de tact, sunt disciplinati si depun toate eforturile pentru a obtine rezultate excelente in munca lor.

Ei stiu sa valorifice banii si sunt predispusi la o imbogatire rapida prin utilizarea rationala a finantarii. Elementul Pamantului da oamenilor tendinta spre conservatorism.

Trasaturile predominante pot fi dorinta de a controla toate procesele si teama de necunoscut. Acestea se caracterizeaza prin atacuri de panica si nervozitate inainte de evenimente viitoare, ale caror rezultate nu sunt cunoscute. Din trasaturile de caracter negative se pot observa izbucniri de agresiune si incapatanare.

Elementul Foc (6, 7)

Elementul Focului da oamenilor o sete de aventura si actiune. Ei au vointa si energia care ii fac lideri naturali. Tendinta de a concura ofera oamenilor elementului foc pasiune si sete de victorie, prin urmare, dupa ce au stabilit un obiectiv, ei sunt capabili sa se autodepaseasca pentru a obtine succes.

Astrologii observa ca oamenii cu elementul Foc au un temperament luminos si nu pot ramane singuri. In acest sens, ei mentin relatii calde de familie, se casatoresc mai devreme si se inconjoara cu prieteni de incredere.

Cu toate acestea, din cauza temperamentului exploziv, ei afiseaza adesea agresivitate si emotii, care resping oamenii. Ambitia pentru aceste persoane este adesea un dezavantaj. Sub influenta emotiilor, ei pot face greseli, corectand adesea oamenii din jurul lor.

Elementul Lemn (4, 5)

Oamenii acestui element se disting prin generozitate si bunatate fata de semeni. Ei stau ferm in picioare si au abilitati extraordinare de gandire. Deseori manifesta darul persuasiunii, dar nu il folosesc in scopuri egoiste. In ciuda integritatii si monumentalitatii, oamenii din Lemn sunt predispusi sa-si arate abilitatile creative.

Astrologii subliniaza caracteristici precum munca grea si perseverenta. Elementul Lemn confera capacitatea de a distribui fortele pentru a-si atinge scopul. Oamenii sunt privati de spiritul mercantil si sunt multumiti de ceea ce au castigat prin munca onesta si fructuoasa.

Ei sunt prieteni foarte buni, se bazeaza si prefera munca in echipa, evita managementul si supravegherea.

Cu toate acestea, oamenii din Lemn sufera adesea de dependenta de munca. Intr-un efort de a lucra, ei isi judeca gresit puterea si isi asuma mult mai multe responsabilitati decat pot indeplini in anumite perioade.

Reprezentantii acestui element lucreaza cu odihna adecvata si invata sa se relaxeze, pentru a nu deveni ostatici ai oboselii cronice si epuizarii constante.

Elementul Apa (2, 3)

Acesti oameni se disting prin flexibilitate si emotii. Ei sunt capabili sa arate simpatie sincera, sa ajute cat mai mult posibil si se pot adapta schimbarilor din jurul lor.

Ei au o imaginatie minunata, care este adesea factorul determinant in alegerea profesiei. Astrologii noteaza un numar mare de scriitori, filozofi si artisti liberi printre oamenii acestui element.

Elementul de apa ofera o perspectiva si capacitate de a gasi puncte de contact cu alte persoane. Abilitatile diplomatice ii ajuta sa realizeze nu numai abilitatile lor, ci si sa-i ajute pe altii sa-si determine propriile inclinatii si pasiuni.

Apa te ajuta sa gasesti cele mai simple solutii si cea mai usoara cale de iesire din aceste situatii.

Acesti oameni recurg adesea la abilitatile lor de a manipula pe altii, astfel incat ceilalti ar trebui sa fie atenti la cererile lor, pentru a nu pica in fata acestor excelenti psihologi si pentru a nu incepe sa faca munca altcuiva.

Elementul Metal (0, 1)

Oamenii acestui element au un caracter si o independenta puternica. Ei sunt fermi in convingerile lor si nu sunt predispusi sa manifeste emotii puternice. Ei se disting prin prietenie si dorinta de a ajuta, in comunicare prefera echilibrul si respectul reciproc.

Elementul Metal da oamenilor determinare si incredere. Ei nu au nevoie de aprobarea altora, ei nu se straduiesc sa devina parte a multimii, tinandu-se de o parte si atingand obiective cu persistenta si consecventa, pe care multi le pot invidia.

Cu toate caracteristicile lor pozitive, ei sunt adesea predispusi la impulsivitate asociata cu independenta materiala si lux. O gramada de emotii ii pot face sa supraestimeze propriile capacitati si sa se afle intr-o pozitie constrangatoare din cauza cheltuielilor pe care le fac pentru lucruri care nu le sunt necesare.