De ziua lui, Gigă Hagi a făcut fericită o familie nevoiașă… Le-a donat casa părintească

Despre gesturile marilor sportivi ai României s-a tot scris, însă nimeni nu s-a fi gândit că acum câteva zile, atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, Gică Hagi a făcut un gest cu totul ieșit din comun: a donat casa părintească din comuna Săcele din Constanța, unei familii cu mari probleme financiare.

Familia nevoiașă are cinci copii

Familia care a primit casa părintească a lui Gică Hagi și care este formată din părinți și cinci copii, exact ca în cazul marelui fotbalist, nu este străină de această locuință, întrucât mama, Liliana, este cea care a avut grijă de aceasta în ultimii ani.

De altfel, aceasta a hotârât ca în această minunată casă să locuiască de acum încolo fiul său care, de asemenea, are familie.

Despre casa părintească a lui Hagi se știe că la un moment dat a fost în posesia unei alte familii din comună, dar regele fotbalului românesc a dat bani ca s-o răscumpere și, în plus, i-a făcut acesteia și o altă casă.

Despre Gică Hagi se știe că a stat în comuna Săcele până la vârsta de 9 ani. Pentru a-I arăta fotbalistului cât de mult îl apreciază, autoritățile locale au notat faptul că Gică a venit pe lume la Săcele pe un indicator rutier care se află chiar la intrarea în comună.