Dalai Lama – cele 7 reguli de care sa tii cont in viata

Dalai Lama reprezintă o figură importantă în istoria Asiei.

Iată 7 sfaturi de care sa tii cont in viata

1. GREUL FACE PARTE DIN EVOLUȚIE

Uneori viața închide uși doar pentru a deschide alte uși.

Când vin vremuri grele în viața ta, amintește-ți că nicio durere nu vine fără un scop. Scapă de greutatea care te apasa, dar nu uita lecția pe care ai învățat-o datorită ei.

2. TOTUL ÎN VIAȚĂ ESTE TEMPORAR

Întotdeauna, când plouă, știi că se va termina. De fiecare data cand esti la pamant, poti sa te ridici. După întuneric, există întotdeauna lumină, așa că nu uita că oricât de greu ți-ar fi, nu va dura o eternitate.

3. SUPARAREA ȘI PLÂNSUL NU VOR SCHIMBA NIMIC

Cei care se plâng cel mai mult, realizează cel mai puțin. Este întotdeauna mai bine să încerci să faci ceva decât să încerci să reușești fără să faci nimic.

Nimic nu se termină atunci când pierzi, totul se termină atunci când doar te plângi.

4. SEMNELE SUNT SIMBOLURI ALE PUTERII TALE

Articolul continuă după reclame

Să nu îți fie rușine de semnele pe care le ai, un semn reprezintă că nu mai există durere, că ai depășit durerea, ai învățat lecția, ai devenit mai puternic și mai avansat. Semnul este un tatuaj al triumfului.

5. FIECARE PIEDICA ESTE UN PAS ÎNAINTE

În viață, răbdarea nu este egală cu așteptarea, este abilitatea de a păstra o stare pozitivă, muncind din greu pentru visele tale. Prin urmare, dacă vei încerca, mergi până la sfârșit. În caz contrar, nu are rost să începei.

6. REACȚIA NEGATIVĂ A ALTOR PERSOANE NU ESTE PROBLEMA TA

Asigură-te că atunci când răul te înconjoară, zâmbești! Când alți oameni spun lucruri rele despre tine, continuă să fii tu însuți. Nu permite nimănui să te schimbe.

7. CE SE VA ÎNTÂMPLA SE VA ÎNTÂMPLA

Câștigi putere atunci când refuzi să te plângi și începi să zâmbești, să-ți apreciezi viața. Există binecuvântări ascunse în fiecare incercare pe care o ai, dar trebuie să fii gata să îți deschizi inima și mintea. Nu poți face lucrurile să se întâmple, poți doar să încerci!