Cum sa-ti vopsesti parul in functie de zodie: Culoarea care te caracterizeaza

Coafura si culoarea parului afecteaza foarte mult stima de sine si viata unei femei. Doamnele spun că schimbând culoarea părului, îți poți schimba complet viața. Dar alegerea culorii potrivite este foarte dificilă.

Sa vedem ce spun astrologii:

Berbec

Castaniu inchis este culoarea care subliniaza caracterul vostru optimist. Alte culori:

visina putreda, ciocolatiu

Taur

Taurul este foarte practic și de încredere. Dar nuanțele rafinate de miere îl vor ajuta să gaseasca armonia pe care o caută mereu. De asemenea, astrologii recomandă să încercați si o nuanta de negru.

Gemenii

Dar dacă părul este obosit de tranziția de la blond la negru, alegeți cu îndrăzneală o culoare de caramel.

Rac

Racul este un om foarte emoțional și creativ. Pentru a obține numai gânduri strălucitoare, este bine să folosesti nuanțele de grâu și blond. Va fi perfect.

Leu

Leoaicele doresc întotdeauna să fie centrul atenției. Acesta este motivul pentru care astrologii le sfătuiesc să acorde atenție nuanțelor de cupru. Grâul auriu este, de asemenea, o soluție excelentă.

Fecioară

Raționale și calme se potrivesc tonului rece. De exemplu, cenușiul-brun sau platina accentuează inteligența acestui semn zodiacal.

Balanța

Naturalitatea Balantei va ajuta la accentuarea nuantelor apropiate de natura lor. Nu faci schimbări majore, ci doar o mică transformare, pentru a nu deranja armonia interioară.

Scorpion

Culori luminoase și saturate de nuanțe calde. Maro- auriu, castaniu închis, cupru, roșu, roșu subliniază caracteristicile fermecătoare ale feței și oferă o încredere și mai mare.

Săgetător

Reprezentanții acestui semn sunt energici și nustau o clipa. O modalitate ideala de auto-exprimare pentru Sagetator este sa-si vopsesti parul in orice nuanta de rosu.

Apropo, acesta este singurul semn care se potriveste tuturor nuantelor acestei culori.

Capricorn

Sunt responsabile și disciplinate. Ele știu cum să-și gestioneze timpul și viața. Culoare neagră este potrivită, cu nuanță albastră.

Vărsător

Argintul este culoarea asociată în mod obișnuit cu semnul Vărsătorului. Prin urmare, culoarea gri va accentua unicitatea și independența voastră. Dar dacă nu iti place, atunci mergi la castaniul clasic.

Pești

Sunt blânde și înțelepte. Această natură se va potrivi nuanțelor delicate de la roz deschis până la pastel.