Cum mai arată și ce mai face Mihaela Tatu după ce s-a retras de pe sticlă. Vedeta și-a găsit din nou dragostea la 54 de ani

Mihaela Tatu a fost una dintre prezentatorele TV de succes, fiind admirată de toată lumea pe vremea când prezenta emisiunea „De 3 ori femeie ” de la postul TV Acasă. Dar iată cum mai arată și ce mai face celebra vedetă după ce s-a retras de pe sticlă.

Mihaela pare că este o femeie fericită și liniștită după ce a ales să se retragă de pe micile ecrane. Aceasta și-a găsit din nou dragostea la 54 de ani, recunoscând că este îndrăgostită și iubește, acesta fiind și motivul pentru care s-a și schimbat atât de mult, în ultima vreme, și a reușit să piardă kilogramele în plus.

Mihaela Tatu a devenit trainer acreditat

„Da. Am pe cineva. E în România, dar nu am spus că este român! El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Nu este gelos. Ar mai fi lângă mine dacă ar fi gelos? Nu se pune problema. Nu contează câți ani are sau ce face.

Importantă este energia pe care o am alături de el. Este o relația la distanță, nu locuim împreună. Nu mai am 20 de ani ca să mai conteze distanța. M-am căsătorit la 21 de ani, iar prin 1991, după 19 ani de relație am divorțat de tatăl Ioanei.

Distanța a fost de vină. Nu mai eram iubiți. Îl priveam ca pe un frate, ca pe un foarte bun prieten, cum de altfel am și rămas până în momentul de față. Suntem buni prieteni”, a declarat Mihaela Tatu într-o emisiune la Pro TV. Vedeta TV vrea însă să păstreze misterul și să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor.

După o carieră în radio și televiziune de peste 20 de ani, Tatu a devenit de 5 ani trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Adica „antrenor” pentru limbajul paraverbal și nonverbal.

„Adică… și mai adică , dicție, intonație, ritm, volum, gestionarea emoțiilor, respirație, improvizație, calibrare energetică la public, contact vizual, atitudine…

Mai precis învăț oamenii cum să ajungă la sufletul celor din jur printr-un discurs. Totodată sunt voice over la desene animate și audiobook-uri, speaker motivațional, moderator la diverse evenimente, dintre care Business Days unde sunt moderator permanent.

Sprijin tot ceea ce înseamnă „redescoperirea și conservarea frumuseții limbii romane”, explică chiar Mihaela.