Cum incepi maine, asa iti merge toata saptamana. Horoscopul de luni pentru toate zodiile

Vezi ce iti rezerva astrele pentru prima zi din saptamana:

Berbec

Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei persoane dragi.

Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare.

O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motivul tau atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Taur

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot.

Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept.

Deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.

Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el.

Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor.

Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Rac

Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala.

In schimb, intuitia ta e mult mai BUNA, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba.

Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

Leu

Conteaza cel mai mult astazi cum te percep ceilalti. Comunici usor, vrei sa-ti expui planurile si ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul.

Cariera este un alt punct important al acestei zile. Astrele te indeamna sa alcatuiesti un plan bun de a-ti imbunatati pozitia sociala.

Dialogurile cu sefii sunt sustinute din astral, asa incat o persoana cu autoritate te poate auzi si, in urmatoarele zile te poate ajuta sa-ti vezi visele implinite.

Fecioară

Prima zi a săptămânii îți aduce dorință de rafinarea sufletească. Gândurile tale sunt îndreptate către călătorii și către studii pe termen lung.

În a două parte a zilei, subiectul principal devine carieră și imaginea ta în ochii celorlalți. Sunt momente importante care te pregătesc pentru evenimetele viitoare.

Indicat ar fi să-ți analizezi pe îndelete poziția socială, relația pe care o ai cu șefii și colegii de serviciu, deoarece se întrezăresc schimbări majore.

Balanță

O zi bună pentru a te ocupă de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Se pare că te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri străini sau poți primi o ofertă de colaborare pe termen lung.

Frumos este că în a două parte a zilei lași deoparte pragmatismul, îndreptându-ți atenția către lațurile spirituale ale vieții.

Scorpion

Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un chip fascinant.

Este nevoie de calm și discernământ în a-ți ascultă interlocutorii. Nu se recomanda discuțiile în contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe făgaș.

Săgetător

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor.

Ai răbdare, și încredere, că vei reuși să rezolvi totul așa cum îți dorești. Vin vremuri interesante, astfel că s-ar putea că unele planuri legate de locul actual de muncă să le modifici.

Capricorn

În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru ține astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire și admirație, însă ai răbdare că în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe.

Dialogurile sunt favorizate, dar ai grijă că s-ar putea să nu îți placă ce auzi. Pentru alții, copiii le pot umple întreagă zi cu năzbâtiile lor sau cu reuniuni de familie binevenite.

Vărsător

Activitatile casnice si chestiunile legate de familie iti deschid aceasta saptamana. Poti sa faci o curatenie drastica sau sa iti propui planuri de imbunatatire a spatiului locativ.

Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice si ar trebui sa fii atent la ce spun ceilalti.

Exista si varianta unor discutii aprinse, insa rabdarea si discernamantul trebuie sa te insoteasca in permanenta.

Pești

Posibil că prima zi a săptămânii să te găsească pe drumuri. Ori ești deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei.

Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare, însă acum se lămuresc diverse animozități, iar în curând totul va fi minunat.

A două parte a zilei te găsește acasă, în mijlocul celor dragi. Este o perioadă favorabilă de a comenta ultimele noutăți legate de relațiile de rudenie.