Cum au ajuns Cornelia și Lupu Rednic de la sărăcie la mașină de 80.000 de euro: „Am fost nişte oameni simpli”

Cornelia şi Lupu Rednic au fost oameni, simpli, săraci, la începutul carierei lor, după cum chiar ei povestesc. Acum, tot simpli sunt, însă conturile din bancă s-au majorat substanţial.

În ciuda veniturilor mari, cei doi artişti recunosc că au plecat de jos şi că au avut foarte multe neajunsuri.

Povestea de viaţă a Corneliei Rednic este cu atât mai înduioşătoare cu cât s-a lăsat de şcoală atunci când şi-a întâlnit soţul, însă atunci a realizat că trebuie să se întoarcă din nou la învăţat şi a făcut-o.

Lupu Rednic recunoaşte că a pornit de la munca de jos

Soţul Corneliei Rednic a renunţat la şcoală, după gimnaziu. A preferat să meargă la muncă, transporta porumb, sfeclă şi furajeră cu calul şi căruţa.

S-a mutat de acasă şi nu s-a mai uitat înapoi. “În 1985, am terminat clasa a VIII-a şi am plecat la Arad, localitatea Nădlac, unde munceam cu caii şi căruţa. Transportam porumb, sfeclă de zahăr şi furajeră”, povesteşte Lupu Rednic.

“Acasă, provin dintr-o familie de oameni gospodari şi credincioşi. (…). La 14 ani am fost la defrişat de păduri prin ţară, la drenuri. Mama m-a făcut la 42 de ani.

Mama n-a avut nicio clasă, dar foarte deşteaptă. A zis că se descurcă ea. Mama nu a vrut să dea terenul pentru colectivizare.

Apoi am intrat eu în Poliţie. Ei nu i-a plăcut că am fost poliţist. Mama avea o educaţie aparte, nu ştiu dacă un profesor te poate învăţa aşa ceva. (…).

Am mers pe obiceiul de la ţară”, a mai povestit Lupu Rednic, artistul care conduce acum un bolid de zeci de mii de euro.